CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina face apel la populație și firme să curețe trotuarele și să nu obstrucționeze intervenția utilajelor de deszăpezire pe străzi

- Actualitate -

Primăria Câmpina face apel la populație și firme să curețe trotuarele și să nu obstrucționeze intervenția utilajelor de deszăpezire pe străzi

Primăria Câmpina și-a revenit și, după recomandările privind curățenia de primăvară și compostarea deșeurilor vegetale, vă transmite acum câteva recomandări de sezon. Adică, de iarnă. Și pentru că nu e de glumă cu această iarnă, Primăria roagă locuitorii municipiului să se deplaseze mai mult pe jos, iar cu autovehiculele doar dacă este strict necesar. Asta având în vedere ninsorile abundente din ultimele două zile.

De asemenea, Primăria Câmpina reamintește cetățenilor, asociațiilor de proprietari și agenților economici că, în conformitate cu HCL 11/2016, au obligația să curețe zăpada și gheața de pe porțiunea de trotuar din dreptul locuinței sau sediului. În caz contrar, amenda este cuprinsă între 50 și 100 lei pentru populație, respectiv 1.000 - 2.000 lei pentru firme.
Sancțiuni contravenționale se pot aplica și pentru împiedicarea operatorilor în activitatea de deszăpezire prin blocarea străzilor și/sau trotuarelor cu mașini parcate în locuri nepermise sau în mod neregulamentar ori cu mărfuri sau ambalaje. În acest caz, amenda este de 50 - 100 lei pentru cetățeni și 200 - 500 lei pentru firme.


09 Feb 2017 17:06 4605 vizualizari


Comentarii


  • 09.02.2017 22:26 George Adam Hopa,a ajuns si Primarul la serviciu ,se pare ca dupa ora 13 pm ca de obicei si a sesizat ca ninge afara ,cata ..... .Dar valorile liberale din PNL ce mesaj au catre seful lor? Penibila echipa la conducerea Primariei din Campina.
769 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit joi dimineață festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu încheierea unui nou an școlar.

citeste mai mult
1252 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1444 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1412 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV