CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ioana Plăvan (CSS "Constantin Istrati" Câmpina), campioana României la aruncarea suliței. Pentru prima dată la seniori

- Sport -

Ioana Plăvan (CSS

La București a avut loc luni, 25 februarie, Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru Seniori și Tineret, competiție la care Câmpina a fost reprezentată de Ioana Plăvan (antrenor prof. Nicolae Pavel). Îmbunătățindu-și cu aproximativ doi metri cea mai bună performanță, Ioana Plăvan a câștigat titlul național atât în întrecerea seniorilor, cât și la tineret.

Cu o aruncare de 55,17m, superioară cu aproximativ doi metri și jumătate ocupantei locului secund, Ioana Plăvan și-a trecut în palmares primul său titlu de campioană a României la seniori.
"Sunt foarte bucuroasă și îi mulțumesc antrenorului meu, Nicolae Pavel, pentru pregătirea care mi-a adus acest rezultat", ne-a declarat imediat după festivitatea de premiere Ioana Plăvan. La rândul său, antrenorul Nicolae Pavel ne-a precizat: "Este o performanță đe excepție pentru Câmpina, pentru atletismul câmpinean, fiind primul titlul național la seniori obținut în perioada modernă de un sportiv câmpinean. Ioana a avut o performanță foarte bună, cu care nu numai că a câștigat primul său titlu național la seniori, dar s-a calificat și la Cupa Europei, care va avea loc în perioada 9-10 martie, în Slovacia".
Performanța de excepție obținută de Ioana Plăvan la București readuce în discuție un subiect important pentru mica lume a sportului câmpinean - înființarea unei secții de atletism în cadrul CS Câmpina, ceea ce ar permite continuarea activității la nivel de seniori a juniorilor de la CSS "Constantin Istrati", care își termină activitatea la nivelul junioratului. Dacă acest lucru s-ar fi realizat și nu se pierdea timpul cu discuții lungi și inutile, CS Câmpina s-ar fi putut lăuda acum cu o performanță extraordinară, un titlu național la atletism.
Felicitări, Ioana, pentru această performanță! Felicitări și antrenorului Nicolae Pavel!


25 Feb 2019 17:24 7140 vizualizari


Comentarii


  • 09.03.2019 05:43 Dragan Horia Buna ziua. Felicitari! Ioana Plavan este din Brebu cumva?
1723 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1443 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
936 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
638 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV