Ioana Plăvan (CSS "Constantin Istrati" Câmpina), campioana României la aruncarea suliței. Pentru prima dată la seniori

Sport (Categoria articolului)

La București a avut loc luni, 25 februarie, Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru Seniori și Tineret, competiție la care Câmpina a fost reprezentată de Ioana Plăvan (antrenor prof. Nicolae Pavel). Îmbunătățindu-și cu aproximativ doi metri cea mai bună performanță, Ioana Plăvan a câștigat titlul național atât în întrecerea seniorilor, cât și la tineret.

Cu o aruncare de 55,17m, superioară cu aproximativ doi metri și jumătate ocupantei locului secund, Ioana Plăvan și-a trecut în palmares primul său titlu de campioană a României la seniori.
"Sunt foarte bucuroasă și îi mulțumesc antrenorului meu, Nicolae Pavel, pentru pregătirea care mi-a adus acest rezultat", ne-a declarat imediat după festivitatea de premiere Ioana Plăvan. La rândul său, antrenorul Nicolae Pavel ne-a precizat: "Este o performanță đe excepție pentru Câmpina, pentru atletismul câmpinean, fiind primul titlul național la seniori obținut în perioada modernă de un sportiv câmpinean. Ioana a avut o performanță foarte bună, cu care nu numai că a câștigat primul său titlu național la seniori, dar s-a calificat și la Cupa Europei, care va avea loc în perioada 9-10 martie, în Slovacia".
Performanța de excepție obținută de Ioana Plăvan la București readuce în discuție un subiect important pentru mica lume a sportului câmpinean - înființarea unei secții de atletism în cadrul CS Câmpina, ceea ce ar permite continuarea activității la nivel de seniori a juniorilor de la CSS "Constantin Istrati", care își termină activitatea la nivelul junioratului. Dacă acest lucru s-ar fi realizat și nu se pierdea timpul cu discuții lungi și inutile, CS Câmpina s-ar fi putut lăuda acum cu o performanță extraordinară, un titlu național la atletism.
Felicitări, Ioana, pentru această performanță! Felicitări și antrenorului Nicolae Pavel!

6991 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dragan Horia 09.03.2019 05:43 Buna ziua. Felicitari! Ioana Plavan este din Brebu cumva?

Sport

1524 vizualizari
06 dec. 2023 17:31

Darius Coman, nou record național la 100m bras la Europenele de seniori de la Otopeni

Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, legitimat la Clubul Barracuda Câmpina, singurul câmpinean calificat la Campionatul European de Natație pentru Seniori, care se desfășoară la Otopeni, a început această prestigioasă competiție în forță, încă de la prima sa întrecere reușind să doboare recordul național la proba de 100m bras.

2873 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

3 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

Alte stiri recente

1301 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

586 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.