CONTACT

3.500 euro - ”șpaga” pentru intrarea la Școala de Poliție Câmpina. Un fost polițist, reținut, după ce a fost prins în flagrant

- Actualitate -

3.500 euro - ”șpaga” pentru intrarea la Școala de Poliție Câmpina. Un fost polițist, reținut, după ce a fost prins în flagrant

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 zile, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea bani pentru a-și exercita influența pe lângă funcționari ai Ministerului de Interne, pentru a facilita admiterea unui copil la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina. Pentru suma de 3.500 euro, bărbatul - fost polițist - promisese denunțătorului, chiar tatăl copilului care își dorea admiterea la Școala de Poliție Câmpina, că va rezolva lucrurile.

Iată comunicatul integral transmis de Direcția Generală Anticorupție:
”La data de 30 septembrie a.c., la propunerea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, Tribunalul Buzău a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile față de o persoană cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.
În fapt, în urma denunțului formulat de o persoană fără calitate specială, la data de 29 septembrie 2022, ofițeri de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Buzău, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, au procedat la organizarea și prinderea în flagrant, în aceeași zi, a inculpatului, în timp ce primea suma de 2.500 de lei reprezentând ultima parte din suma totală primită, respectiv 3.500 de euro, bani pretinși și primiți în tranșe cu ocazia unor întâlniri anterioare.
În schimbul acestor sume de bani, inculpatul a pretins că are influență pe lângă funcționari M.A.I. din cadrul comisiei de organizare și desfășurare a examenului de admitere la Școala de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, pentru a-i facilita fiului denunțătorului promovarea examenului de admitere în cadrul acestei instituții de învățământ.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a inculpatului. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul DGA.


03 Oct 2022 22:09 3085 vizualizari


Comentarii






  • 04.10.2022 13:46 El Puerco Pai ma baieti, traditia trebuie mentinuta. Nimic nu s-a facut nciodata in tara asta fara minciuni, mita, spaga si treburi ilegale. Ma mir ca Romania este candidata in Uniunea Europeana.
  • 04.10.2022 13:02 diss Nimic nou sub soare! Uitați-vă cum se comportă în stradă 80% dintre ”polițiștii” de la această ”academie” și veți avea imaginea concretă a României ,cea mai săracă și coruptă țară din UE! Restul e cancan!
2012 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2025 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2235 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2061 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV