Societatea Voipan Câmpina a oferit cadouri pentru 100 de copii, la început de nou an școlar

Social (Categoria articolului)

Rechizite pentru 100 de copii din familii cu posibilități materiale reduse, acesta a fost darul societății Voipan Câmpina la începutul noului an școlar. Un dar răsplătit generos de copii, cu un zâmbet. Pentru că, până la urmă, ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil?!

În prima săptămână a noului an școlar, miercuri și joi, reprezentanții Voipan au mers la Școala Gimnazială “Al.I Cuza”, Școala nr. 3 din Cartierul Voila, Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” și Școala nr. 6 din Cartierul Turnătoriei, adică acele unități de învățământ din Câmpina unde societatea Voipan asigură produsele din programul ”Laptele și cornul”. Împreună cu conducerile școlilor menționate au fost aleși 100 de copii din familii nevoiașe, care au primit rechizite pentru noul an școlar (caiete, bloc de desen, penar dotat cu toate cele necesare și un stilou). Gestul făcut de Voipan a avut un singur scop, acela de a aduce un zâmbet pe fețele acestor copii care merită să aibă toate cele necesare începutului de an școlar.

5642 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

5364 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.

3577 vizualizari
18 oct. 2021 12:28

A încetat din viață Paul Bărbulescu, cel care a fost arhitect șef al Câmpinei timp de 25 de ani

3 comentarii

Arhitectul câmpinean Paul Bărbulescu a încetat din viață. Avea 78 de ani și timp de un sfert de secol, în perioada 1968-1993, a lucrat în cadrul Primăriei Câmpina, fiind arhitectul șef al orașului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Alte stiri recente

547 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2145 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.