Volumul de poezii SCRUM, al lui Silviu Ciocanelli, a fost lansat la Festivalul Internațional de Carte Transilvania

Eveniment (Categoria articolului)

La începutul lunii septembrie, scriam că la Editura 'Școala Ardeleană' a văzut lumina tiparului volumul de poezii 'Scrum', o carte tulburătoare scrisă de Silviu Ciocanelli, tânărul câmpinean care a supraviețuit incendiului din Clubul Colectiv. Ei bine, week-end-ul trecut, la Cluj-Napoca, volumul a fost lansat oficial în cadrul Festivalului Internațional de Carte Transilvania. Din păcate, Silviu nu a putut fi prezent la lansare, el aflându-se internat la un spital din Bruxelles (Belgia).

Cartea a fost publicată într-un tiraj de 500 exemplare, costă 20 de lei și toate încasările vor merge la Silviu Ciocanelli pentru acoperirea cheltuielilor cu spitalizarea. Este o toamnă grea pentru Silviu. La spitalul din Bruxelles el urmează să fie supus unei noi intervenții chirurgicale pentru refacerea pielii. Este posibil să urmeze și alte operații, așa că, pe lângă gândurile noastre de bine și urările de sănătate, îl putem ajuta pe Silviu și financiar, cumpărând volumul 'Scrum'. Este o carte puternică, impresionantă, scrisă bine, simplu și frumos. Sunt gândurile și trăirile unui tânăr a cărui călătorie continuă. Volumul poartă numele unei poezii scrise de Silviu cu doar câteva zile înaintea dezastrului de la Clubul Colectiv. Pe 30 octombrie se împlinește un an de la acea noapte cumplită, de la acea tragedie în urma căreia 64 de tineri și-au pierdut viața. Să nu uităm asta...

Cartea lui Silviu Ciocanelli va ajunge în curând și în librării, dar poate fi comandată și online pe site-ul Editurii 'Școala Ardeleană' (http://scoalaardeleanacluj.ro/wp/produs/scrum/). Editura o poate livra oriunde în țară. La un moment dat, volumul va fi lansat și la Câmpina, așa cum Silviu își dorește. Iar atunci el va fi în mijlocul nostru, puternic și încrezător, vorbindu-ne despre poeziile sale și despre planurile de viitor.

Citiți și Poeziile lui Silviu Ciocanelli au văzut lumina tiparului. SCRUM - o carte tulburătoare

4317 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionutz 12.10.2016 18:28 Asteptam si la Campina lansarea acestui volum!

Eveniment

3176 vizualizari
24 ian. 2023 18:55

Hora Unirii, dansată în centrul Câmpinei, la împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române

Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată la Câmpina printr-un eveniment desfășurat în Parcul ”Regele Mihai I” din centrul municipiului. Publicul nu a fost foarte numeros, poate din cauza frigului și umezelii pătrunzătoare, poate din alte motive, dar cei prezenți au apreciat momentele artistice frumoase oferite de copiii și tinerii Câmpinei.

1995 vizualizari
20 ian. 2023 14:44

Câmpinenii sunt invitați pe 24 Ianuarie la ”Hora Unirii”, în Parcul ”Regele Mihai I”

Marți, 24 Ianuarie 2023, Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Câmpina printr-o acțiune care va avea loc în Parcul ”Regele Mihai I”, de la ora 11.00.

Alte stiri recente

0 vizualizari
27 ian. 2023 09:11

Câmpina, prima zăpadă din 2023. Autoritățile susțin că au intervenit prompt. Probleme în localitățile limitrofe

După numeroase atenționări ale meteorologilor, de joi, 26 ianuarie, și în zona Câmpina a început să ningă. A continuat toată noaptea, astfel că de la prima oră a dimineții a fost necesară intervenția autorităților.

157 vizualizari
27 ian. 2023 07:09

Poliția e în alertă! A dispărut un copil de la Centrul de Plasament din Breaza

În cursul serii de joi, 26 ianuarie, în jurul orei 18.30, polițiștii din Breaza au fost sesizați de către o femeie, în calitate de instructor în cadrul Centrului de Plasament Breaza, despre faptul că minorul, Florin Ștefan Voicu, în vârstă de 16 ani ar fi plecat din cadrul unității și nu a mai revenit până în prezent.