Lucrarea de pe Câmpinița... Dacă nici asta nu e bătaie de joc, atunci ce e?!

Actualitate (Categoria articolului)

Priviți cu atenție imaginile. Sunt din Câmpina, de pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpinița. Este asfaltul turnat în urmă cu trei săptămâni. Doar trei săptămâni. Ei bine, s-a măcinat și chiar au apărut gropi în mai multe zone. Iar firma care a asfaltat s-a apucat acum să plombeze gropile.

Acesta este primul strat de asfalt. Cu cel de-al doilea se va întârzia pentru că, deocamdată, trebuie reparat primul. Asfaltarea Bulevardului Carol I, în Cartierul Câmpinița, costă 1,5 milioane lei fără TVA. Bani alocați integral de la bugetul municipiului. Licitația pentru execuție a fost câștigată de SC Oaș Com Impex SRL din Negrești Oaș, dar lucrările sunt realizate în proporție de 99% de SC Star T&D Blejoi. Nu știm în baza cărui contract, pentru că părțile implicate nu vor să spună. Este posibil chiar să nu existe nici un fel de contract între cele două firme. Asfaltarea bulevardului a început pe 24 septembrie. Termen de execuție - 60 de zile calendaristice, conform contractului dintre SC Oaș Com Impex și Primăria Câmpina. Termen expirat deja. Astăzi, 2 decembrie 2015, muncitorii mai au de ridicat la cotă șase capace de canalizare și un gaigăr, lucrare pe care o refac deoarece au executat-o prost prima dată. Apoi, trebuie să repare primul strat de asfalt, pe unde s-a stricat. Apoi, trebuie turnat al doilea strat de asfalt, cel de uzură. Asta, dacă vremea va mai permite. Că a permis destul...

3771 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihai Georgescu 02.12.2015 13:41 Vreau sa va aduc aminte ca pe acest tronson gropile erau aparute acum 3 saptamani. Ma surprinde prezenta dumneavostra de spirit complet defazata si consider ca publicarea articolului deabia acum este un act facut la comanda politica. Mi-e greu sa cred ca pana la momentul asta nu ati reusit sa descoperiti aceste gropi si nu ati remarcat si calitatea mixturii asfaltice pusa in opera sub supravegherea Dirigintelui de Santier, diriginte care stim ambele parti cine este. Si peste asta mai stim la fel si c ine este in spatele Star TD, firma care a pus in opera aceast asa zis strat de baza. In speranta ca totusi veti reusii sa remarcati la timp si cu obiectivitate matrapazlacurile mafiei din jurul Primariei Orasului Campina va saluta cu stima un Drumar campinean cu oarece experienta.
  • Gabriel 02.12.2015 13:50 Corect! Chiar o mare bătaie de joc!!!
  • Alexandra Barbu 02.12.2015 14:15 Am impresia ca întreg conceptul de canalizare al orașului și de modernizare a conductelor de apa e o mare furaciune. Cineva s-a umplut de bani de pe urma acestor proiecte, rezultatele în teren sunt dezastruoase, iar cei care ai de suferit sunt cetățenii. Bine ca ideea de standarde europene e pe buzele oficialităților!
  • Admin 02.12.2015 16:38 Va inselati, am scris despre gropile din asfaltul proaspat de mai multa vreme, pe campinaph.ro, celalalt site al nostru. Si am tot scris, si am tot pozat, si am tot filmat. Si despre lucrare, si despre dirigintele de santier, si despre Star T&D. Despre tot ce se intampla. Aproape ca ne-am saturat si noi de lucrarea asta de pe Campinita, de bataia asta de joc. Suntem singurii care scriem si tot pe noi ne certati? Tot noi suntem aserviti politic? Ce-ar fi sa va mai ganditi, cu obiectivitate...
  • Alt drumar 02.12.2015 17:23 admin - tocmai pentru ca voi sunteti singurii care scrieti, tocmai d-asta deranjati si sunteti "certati". Iar eu cred ca "drumarul campinean cu oarece experienta" esteel insusi atat de aservit politic incat confunda... dar nu era furmos ce as fi vrut sa zic si nu as mai fi putut semna "alt drumar", cu "un birjar"! Scrieti tot inainte, ca doar voi mai puteti schimba cate ceva!
  • Cristian 02.12.2015 19:37 Lucrarile dureaza de nejustificat de mult timp, se deruleaza in dorul lenii. Ca sunt si proaste nu mai mira pe nimeni. cred oare edili ca vor mai fi votati? sau poate si=au facut suma si nu-i mai intereseaza. Trebuie totusi sa dea socoteala !
  • Mihai Georgescu 02.12.2015 22:29 Domnule Alt Drumar""eu cel putin am avut puterea sa ma semnez sa stie toata lumea identitatea mea. Din pacate sub anonimat va permiteti sa faceti afirmatii injositoare la persoana mea,afirmatii care in mod sigur nu au nici un suport. Va invit sa demonstrati aici "aservirea mea politica". Daca nu sunteti in masura sa demonstrati asta astept scuzele dumneavoasta aici.Tin totusi sa va precizez ca nu am facut niciodata politica in cadrul veunui partid si nici independent. Astept cu nerabdare sa demonstrati contrariul celor afirmate de mine aici. Cu stima M. Georgescu PS Stimate "admin" daca intradevar sunteti aceasi redactie cu a cotidianului campinaph.ro atunci aveti perfecta dreptate. Articolul respectiv l-am vazut si citit la o zi sau doua dupa ce am observat "opera de arta" din zona parcului pt copii, Dovada poate sta comentariul meu facut pe o retea de socializare unde am gasit articolul distribuit de o prietena. Comentariu pe care il gasiti postat sub acelasi nume cu care am postat si aici.
  • Alt drumar 03.12.2015 08:15 pt Mihai Georgescu - era doar o parabola la "semnatura" din comentariul dumitale, daca nu ati inteles-o, nu e vina mea... Cat priveste solicitarea imperativa de a demonstra eu apartenenta dvs politica, nu e nevoie - este opinia mea citind ceea ce ati scris. Dvs prin ceea ce ati spus v-ati demonstrat deja daca nu apartenenta macar simpatia politica. Asa ca, santate si atentie prin ce gropi calcati!

Actualitate

2097 vizualizari
17 apr. 2021 20:03

Polițiștii prahoveni au verificat zonele de agrement, inclusiv la Câmpina și Valea Doftanei. Au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale

În cursul zilei de sâmbătă, 17 aprilie, polițiștii prahoveni au desfășurat o amplă acțiune în principalele zone de agrement din județul Prahova (Ploiești, Bucov, Câmpina, Valea Doftanei, Vălenii de Munte și Măneciu - Cheia) pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine publică.  

3345 vizualizari
17 apr. 2021 19:22

Probleme pe Strada Muscelului. Firma care asfaltează, pusă să refacă o parte din lucrare

3 comentarii

Sâmbătă, 17 aprilie, în jurul orei 18.00, când muncitorii care lucrează la asfaltarea unei părți a Străzii Muscelului și a străduțelor adiacente (acolo unde s-a intervenit la conducta de gaze) se pregăteau să încheie activitatea, la fața locului a sosit primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alte stiri recente

3039 vizualizari
16 apr. 2021 09:10

Societate de construcții din zona Câmpina angajează agent de vânzări produse metalurgice

Societatea de construcții LE GRAND G&G SRL angajează AGENT DE VÂNZĂRI PRODUSE METALURGICE.

5765 vizualizari
16 apr. 2021 08:04

Un simbol al Câmpinei culturale de altădată, ”Casa Cărții” a devenit ”Centru shop”. Un magazin cu de toate, dar nu și cu carte

”Casa Cărții” din centrul municipiului Câmpina reprezintă un exemplu negativ de gestionare a unei situații. Un edificiu reprezentativ pentru cultura unui oraș care s-a mândrit mult timp cu numărul cel mai mare de intelectuali la mia de locuitori a ajuns acum un magazin cu... chinezării. Nu este nimic desuet într-un astfel de magazin, dar parcă este limita cea mai de jos a comerțului, mai ales într-un spațiu aproape sacru, unde, cu niște ani în urmă, își lansau cărți Fănuș Neagu, Ana Blandiana, Adrian Păunescu, Romulus Rusan și mulți, mulți alții.