CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Precizarea Primăriei Câmpina cu privire la articolul nostru privind licitația pentru asfaltarea "dezastrului numit Calea Doftanei"

- Actualitate -

Precizarea Primăriei Câmpina cu privire la articolul nostru privind licitația pentru asfaltarea

La trei zile după apariția pe site-ul nostru a articolului ”Semne de întrebare privind licitația pentru asfaltarea dezastrului numit Calea Doftanei”, Primăria Câmpina ne trimite o PRECIZARE, dorind să aducă la cunoștință că "informațiile redate sunt incomplete și neverificate". Deci nu sunt incorecte, nu sunt neadevărate, nu sunt inventate, ci "incomplete și neverificate".

Readăm integral PRECIZAREA transmisă de Primăria Câmpina:
”Referitor la articolul Semne de întrebare privind licitația pentru asfaltarea dezastrului numit Calea Doftanei, publicat în ediția online a ziarului CâmpinaTV din data de 24.07.2019 (de fapt, l-am publicat pe 23.07.209, n.r.), pentru o informare publică corectă și completă, în numele Primăriei municipiului Câmpina, dorim să vă facem cunoscut că informațiile redate sunt incomplete și neverificate.
În legătură cu presupusele surse din cadrul Primăriei municipiului Câmpina (dacă acestea există) ar trebui cunoscut faptul că, membrii comisiei de evaluare, care au acces la detaliile din oferte, riscă să încalce legea, deoarece la începutul activității, aceștia au semnat o declarație de confidențialitate și imparțialitate în urma căreia înțeleg că în cazul în care vor divulga informații, sunt pasibili de încălcarea prevederilor Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice, a legislației civile și penale.
Totodată, vă reamintim un lucru deja cunoscut: conform Legii 544/2001, în cadrul instituției este desemnată persoana cu atribuții în asigurarea accesului la informații de interes public, respectiv în relația cu presa, iar singura sursă de la care puteți solicita informații oficiale, este purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Câmpina.
Așadar, la această dată, vă putem spune că stadiul procedurii este de evaluare a ofertelor depuse la data limită de depunere, adică 18.06.2019, ora 15, în catalogul electronic SEAP, iar singurele informații pe care le putem oferi sunt cele publicate pe site-ul www.e-licitatie.ro, respectiv Declarația de participare.
Modul de desfășurare a activității comisiei de evaluare (procese verbale, corespondență, clarificări) sunt confidențiale și se vor regăsi în cuprinsul Raportului final al procedurii, care devine public prin postarea acestuia pe site-ul www.e-licitatie.ro.
În acest sens deontologia profesională vă obligă să relatați știri obiective și informații corecte, complete și verificate, fără a introduce alte opinii vădit tendențioase, inclusiv vizând implicarea factorului politic, care au scopul de a denigra autoritatea contractantă și de a servi altor interese, decât cele alte cetățenilor”.

Cu alte cuvinte, noi trebuie să scriem doar ce vrea și cum vrea Primăria Câmpina, ultima instituție din acest oraș, care ar trebui să vorbească despre deontologia profesională. Îl vom dezamăgi în continuare pe primarul Horia Tiseanu, pentru că vom scrie așa cum credem noi de cuviință, iar dacă articolele noastre nu vor exprima adevărul (ceea ce nu se va întâmpla vreodată), este liber să ne acționeze în instanță. De-a lungul timpului, am fost acuzați de multe ori de către primarul Câmpinei în legătură cu articolele noastre. Dar ceea ce am scris noi s-a confirmat întotdeauna, mai devreme sau mai târziu. Știm că deranjează atunci când scoatem la iveală lucruri pe care unii reprezentanți ai administrației locale le-ar dori "neștiute", dar acesta este rolul nostru și ni-l asumăm în continuare. În ceea ce privește sursele noastre, precizăm faptul că nu suntem obligați să le dezvăluim și nu o vom face niciodată. 


26 Jul 2019 19:39 3192 vizualizari



Comentarii






465 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2549 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2662 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV