Jolly Club, cel mai nou loc de joacă pentru copii din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Pe Calea Doftanei din Câmpina, exact în dreptul porții principale de acces de la fosta Rafinărie ”Steaua Română”, s-a deschis un loc de joacă pentru copii. Unul frumos, numai bun pentru distracție, dar și pentru ateliere de lucru, utile și interesante pentru copii.

Este un loc de joacă pentru copii, pentru recreere sau petreceri private, cu spații special amenajate, cu zonă de servit masa pentru adulți și copii, cu terasă exterioară, cu o zonă pentru tenis de masă. De asemenea, aici se organizează și ateliere de creație - pictură, sculptură și arte plastice, teatru pentru copii peste 5 ani și adulți, ateliere de științe și experimente științifice pentru copii, începând cu vârsta de 7 ani. Toate atelierele se finalizează cu expoziții cu vânzare, iar în cazul atelierelor de teatru, la final va fi pusă în scenă o piesă de teatru la care vor exista și bilete, astfel încât cu sumele încasate să poată fi organizate diverse acțiuni caritabile. 
De asemenea, în cadrul Jolly Club, o seară pe săptămână este dedicată jocurilor de societate pentru adulți și copii - monopoly, rummy, activity, Cluedo, Jumanji etc. Pentru părinți, Joly Club oferă și posibilitatea de a lăsa copilul la joacă pentru un interval de o oră, două sau trei și să poată pleca pentru rezolvarea diverselor probleme care apar. În plus, din 10 septembrie 2021, Yomi Land deschide afterschool pentru copiii din ciclul primar, de la clasa 0 până la clasa a IV-a. Cei interesați pot contacta Jolly Club la numărul de telefon 0742.781.267.

5727 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 21.08.2021 14:25 Dacă erau postate și prețurile ar fii fost mult mai Ok.

Social

817 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.

4302 vizualizari
02 dec. 2021 20:22

La Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina a avut loc premierea concursului de creație literară pentru elevi

Ajuns la a V-a ediție, concursul de creație literară ”Pe tărâmul lecturii” rezervat elevilor câmpineni, s-a încheiat joi, 2 decembrie, cu festivitatea de premiere, care a avut loc pe terasa Bibliotecii Municipale ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina.

Alte stiri recente

219 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2020 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.