CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

„Să-i dăm în judecată pe nerozii care întârzie predarea taberei Voila către administrația câmpineană!”

- Actualitate -

„Să-i dăm în judecată pe nerozii care întârzie predarea taberei Voila către administrația câmpineană!”

De-a lungul timpului, la nivelul Consiliului Local Câmpina s-a discutat de multe ori despre situația fostului sat de vacanță Voila. La ultima ședință, cea de la finalul lunii ianuarie 2019, s-a revenit asupra acestui subiect, iar unii consilieri locali s-au arătat de-a dreptul nervoși că lucrurile trenează foarte mult, solicitând imperativ Primăriei găsirea unor soluții. Asta în contextul în care, vă reamintim, terenul este al Câmpinei, iar clădirile (ceea ce a mai rămas din ele) aparțin Ministerului Tineretului și Sportului.

Cel mai vocal dintre consilieri a fost Florin Frățilă, președintele Comisiei de Cultură, Sănătate, Tineret și Sport. „Rezolvați vă rog cu terenul de la fosta tabără! A fost inventariat de noi, avem acum o problemă că au mai rămas niște bolovani pe acolo și ne încurcăm de acești bolovani și nu putem să punem în aplicare proiectele pe care le avem în minte. Suntem de râsul lumii cu povestea asta! Adică, noi nu putem să folosim un teren al nostru, pe care vrem să facem o sală de sport, pentru că niște nerozi de la nu știu ce nivel, habar nu am, stau și se uită. Putem să mergem până acolo încât să-i dăm în judecată pe nerozii ăștia”, a spus Florin Frățilă în plenul Consiliului Local. (video)
Răspunsul l-a primit de la secretarul municipiului, Elena Moldoveanu: „Am făcut adresă către minister, avem și cadastru și le-am solicitat să pună în aplicare hotărârea de Guvern prin care trebuie să demoleze acele clădiri. O să facem o revenire, pentru că nu am primit niciun răspuns până acum”.

Fosta tabără școlară este o ruină. Terenul de 23.000 mp aparține Consiliului Local Câmpina și este inventariat în domeniul public al municipiului. Clădirile, adică “bolovanii” despre care vorbea Florin Frățilă, aparțin Ministerului Tineretului, care trebuie să caseze aceste clădiri și să le demoleze, pentru a elibera terenul. După aprobarea HG 229/2017 privind Strategia generală de descentralizare, Ministerul Tineretului a întocmit o listă cu obiectivele pe care dorește să transfere la administrațiile județene sau locale, printre acestea aflându-se și fosta tabără Voila. Dar de la întocmirea acestei liste (în vara anului trecut) și până în prezent nu s-a făcut niciun pas concret.


11 Feb 2019 10:33 4822 vizualizari



Comentarii






  • 11.02.2019 17:10 Adi Ce teren de fotbal.Iar vorbeste acest Fratila aiurea.Acolo merge un strand si niste casute din lemn,un camping.
472 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2553 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2664 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1503 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV