Coaliția de dreapta din Consiliul Local Câmpina nu mai există

Politică (Categoria articolului)

Ceea ce am semnalat zilele trecute, în urma ședinței Consiliului Local Câmpina din 30 septembrie 2021, când ridicam un mare semn de întrebare asupra viitorului Coaliției de drepta, s-a lămurit în foarte scurt timp: Coaliția de dreapta din Consiliul Local Câmpina (formată USR PLUS, PNL, PMP și Cezar Grama) nu mai există! Oricum, nu a avut un certificat de naștere, un document oficial de constituire, așa că nu va avea nici certificat de deces, dispărând la fel de subit cum a apărut.

Informația a fost prezentată de președintele PNL Câmpina, Marian Nistor, care a fost invitatul nostru la o emisiune pe tema împlinirii unui an de la alegerile locale. ”Liviu Dumitrache (președintele USR PLUS Câmpina, viceprimar al municipiului, liderul oficial al coaliției, n.r.) a anunțat pe whatsapp, pe grupul consilierilor din Coaliție, încă de vineri, 1 octombrie, practic imediat după ședința de joi a Consiliului Local, că nu mai colaborează cu celelalte formațiuni politice din această coaliție. M-au anunțat consilierii PNL și noi, practic, am înțeles din acest anunț dorința președintelui USR PLUS de a nu mai colabora în cadrul Coaliției. Practic, Coaliția nu mai există, că oricum nu a funcționt ea cine știe ce”, a afirmat Marian Nistor.
Vom urmări în zilele imediat următoare care este reacția celorlalți lideri politici din... fosta coaliție care a deținut o vreme majoritatea în Consiliul Local Câmpina.

2957 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 06.10.2021 13:24 Mare ...!!..oricum umblau după cașcaval...
  • Ion Cretu 06.10.2021 14:47 Mai oameni buni... In Campina asta ori au rămas numai ..., ori nu știu ce să zic. Cum am putut vota un așa primar (care nu leagă două vorbe) și un consiliu așa de slab.ajung sa cred că nivelul intelectual al campinenilor este varza..

Politică

3734 vizualizari
16 oct. 2021 12:55

Un an de la alegerile locale. PMP, atac fără precedent la liderul Coaliției de dreapta din Consiliul Local Câmpina

1 comentarii

Adrian Pițigoi - președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) Câmpina și secretar general adjunct la nivel național și Bogdan Ene - consilier local din partea aceleiași formațiuni politice au fost invitații noștri la o nouă emisiune care a avut ca principală temă împlinirea unui an de la alegerile locale. 

2259 vizualizari
11 oct. 2021 18:22

Declarație a consilierilor Coaliției de dreapta din Consiliul Local: ”Suntem solidari cu dl. viceprimar Liviu Dumitrache!”

1 comentarii

Din partea celor zece consilieri locali care fac parte din Coaliția de dreapta din Consiliul Local Câmpina am primit următoare o declarație publică, pe care o redăm integral.

Alte stiri recente

49 vizualizari
18 oct. 2021 13:28

Spitalul Voila, printre cele patru unități sanitare din Prahova care primesc, de la Ministerul Sănătății, doze de anticorpi monoclonali neutralizanţi pentru SARS-CoV-2

Ministerul Sănătății a repartizat unor spitale din țară dozele de anticorpi monoclonali neutralizanţi pentru SARS-CoV-2. Este vorba de 5.206 fiole de anticorpi monoclonali repartizate la 134 de unități sanitare cu paturi,  pentru tratarea a 2.603 pacienți cu COVID-19. Prahova primește doar 100 de doze: 70 pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești și câte 10 pentru Spitalul de Boli Pulmonare Breaza, Spitalul Orășenesc Băicoi și Spitalul de Psihiatrie Voila.

94 vizualizari
18 oct. 2021 12:28

A încetat din viață Paul Bărbulescu, cel care a fost arhitect șef al Câmpinei timp de 25 de ani

Arhitectul câmpinean Paul Bărbulescu a încetat din viață. Avea 78 de ani și timp de un sfert de secol, în perioada 1968-1993, a lucrat în cadrul Primăriei Câmpina, fiind arhitectul șef al orașului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!