CONTACT

Coaliția de dreapta din Consiliul Local Câmpina nu mai există

- Politică -

Coaliția de dreapta din Consiliul Local Câmpina nu mai există

Ceea ce am semnalat zilele trecute, în urma ședinței Consiliului Local Câmpina din 30 septembrie 2021, când ridicam un mare semn de întrebare asupra viitorului Coaliției de drepta, s-a lămurit în foarte scurt timp: Coaliția de dreapta din Consiliul Local Câmpina (formată USR PLUS, PNL, PMP și Cezar Grama) nu mai există! Oricum, nu a avut un certificat de naștere, un document oficial de constituire, așa că nu va avea nici certificat de deces, dispărând la fel de subit cum a apărut.

Informația a fost prezentată de președintele PNL Câmpina, Marian Nistor, care a fost invitatul nostru la o emisiune pe tema împlinirii unui an de la alegerile locale. ”Liviu Dumitrache (președintele USR PLUS Câmpina, viceprimar al municipiului, liderul oficial al coaliției, n.r.) a anunțat pe whatsapp, pe grupul consilierilor din Coaliție, încă de vineri, 1 octombrie, practic imediat după ședința de joi a Consiliului Local, că nu mai colaborează cu celelalte formațiuni politice din această coaliție. M-au anunțat consilierii PNL și noi, practic, am înțeles din acest anunț dorința președintelui USR PLUS de a nu mai colabora în cadrul Coaliției. Practic, Coaliția nu mai există, că oricum nu a funcționt ea cine știe ce”, a afirmat Marian Nistor.
Vom urmări în zilele imediat următoare care este reacția celorlalți lideri politici din... fosta coaliție care a deținut o vreme majoritatea în Consiliul Local Câmpina.


05 Oct 2021 19:42 4460 vizualizari


Comentarii






  • 06.10.2021 14:47 Ion Cretu Mai oameni buni... In Campina asta ori au rămas numai ..., ori nu știu ce să zic. Cum am putut vota un așa primar (care nu leagă două vorbe) și un consiliu așa de slab.ajung sa cred că nivelul intelectual al campinenilor este varza..
  • 06.10.2021 13:24 Rammstein Mare ...!!..oricum umblau după cașcaval...
Vremea
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
752 vizualizari 07 May 2024 20:34 10 direcții de acțiune din programul Irinei Nistor pentru Câmpina

10 direcții de acțiune din programul Irinei Nistor pentru Câmpina

Zilele trecute, Irina Mihaela Nistor, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, și-a lansat programul electoral într-un eveniment care a subliniat din nou angajamentul său față de prezentul și viitorul Câmpinei. Sub motto-ul "Oameni. Prezent și viitor", programul Irinei Nistor se axează pe implicarea comunității în procesele decizionale printr-o comunicare continuă cu aceștia, pe rezolvarea problemelor de zi cu zi ale cetățenilor, dar și pe implementarea de proiecte menite să asigure un viitor mai bun câmpinenilor.

citeste mai mult
2524 vizualizari 06 May 2024 10:14 Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Pe listele cu candidați la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, pe care le-am publicat integral aici, regăsim și doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă. Este vorba de Valentin Negoiță - locul 9 pe lista Partidului Național Liberal, și Claudiu Dumitrescu - locul 17 pe lista Partidului Câmpina Curată.

citeste mai mult
2254 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, a fost prezent la evenimentul de lansare a programului electoral al candidatului Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, Irina Nistor.

citeste mai mult
2040 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV