CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Coaliția de dreapta din Consiliul Local Câmpina nu mai există

- Politică -

Coaliția de dreapta din Consiliul Local Câmpina nu mai există

Ceea ce am semnalat zilele trecute, în urma ședinței Consiliului Local Câmpina din 30 septembrie 2021, când ridicam un mare semn de întrebare asupra viitorului Coaliției de drepta, s-a lămurit în foarte scurt timp: Coaliția de dreapta din Consiliul Local Câmpina (formată USR PLUS, PNL, PMP și Cezar Grama) nu mai există! Oricum, nu a avut un certificat de naștere, un document oficial de constituire, așa că nu va avea nici certificat de deces, dispărând la fel de subit cum a apărut.

Informația a fost prezentată de președintele PNL Câmpina, Marian Nistor, care a fost invitatul nostru la o emisiune pe tema împlinirii unui an de la alegerile locale. ”Liviu Dumitrache (președintele USR PLUS Câmpina, viceprimar al municipiului, liderul oficial al coaliției, n.r.) a anunțat pe whatsapp, pe grupul consilierilor din Coaliție, încă de vineri, 1 octombrie, practic imediat după ședința de joi a Consiliului Local, că nu mai colaborează cu celelalte formațiuni politice din această coaliție. M-au anunțat consilierii PNL și noi, practic, am înțeles din acest anunț dorința președintelui USR PLUS de a nu mai colabora în cadrul Coaliției. Practic, Coaliția nu mai există, că oricum nu a funcționt ea cine știe ce”, a afirmat Marian Nistor.
Vom urmări în zilele imediat următoare care este reacția celorlalți lideri politici din... fosta coaliție care a deținut o vreme majoritatea în Consiliul Local Câmpina.


05 Oct 2021 19:42 4505 vizualizari


Comentarii


  • 06.10.2021 14:47 Ion Cretu Mai oameni buni... In Campina asta ori au rămas numai ..., ori nu știu ce să zic. Cum am putut vota un așa primar (care nu leagă două vorbe) și un consiliu așa de slab.ajung sa cred că nivelul intelectual al campinenilor este varza..
  • 06.10.2021 13:24 Rammstein Mare ...!!..oricum umblau după cașcaval...
372 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5588 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4386 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
2007 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV