CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Profesioniștii PSD Prahova pentru Parlamentul României: judecătoarea Simona-Maya Teodoroiu

- Politică -

Profesioniștii PSD Prahova pentru Parlamentul României: judecătoarea Simona-Maya Teodoroiu

(P) Partidul Social Democrat – filiala Prahova se prezintă în fața electoratului, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, cu echipe de specialiști renumiți, atât pentru Camera Deputaților, cât și pentru Senatul României. Economiști, juriști, ingineri, profesori, avocați, candidații PSD Prahova sunt profesioniștii care vor propune și vor participa la elaborarea unor legi corecte, clare, în beneficiul românilor și, implicit, al prahovenilor. Vor fi deputați și senatori care vor reprezenta în mod real alegătorii și vor susține interesele cetățenilor în Parlamentul României.

Simona-Maya Teodoroiu, locul 2 pentru Camera Deputaților, este jurist și conferențiar universitar dr. la disciplinele Drept civil și Dreptul mediului, în cadrul Facultății de Administrație Publică a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA).
A fost judecător al Curții Constituționale a României (februarie 2015 – iunie 2019).
Simona-Maya Teodoroiu are peste 25 de ani de experiență profesională în calitate de cadru didactic universitar și cercetător științific în cadrul institutului de profil al Academiei Române, precum și ca magistrat, în Ministerul Justiției (inițial director și apoi, secretar de stat, în perioadele 2003-2005, 2012-2015). A făcut parte dintre juriștii care au negociat aderarea României la Uniunea Europeană și la NATO.
A condus timp de mai mulți ani Unitatea de Implementare a Programelor cu Banca Mondială și a altor programe internaționale, în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (2005-2012), fiind și expert național în proiectul Băncii Mondiale privind indicatorii de calitate ai actului de justiție (2006).
A fost unul dintre primii stagiari români la Comisia Europeană, în anii ’90, precum și expert independent în evaluarea proiectelor din domeniul justiției și drepturilor fundamentale, finanțate de Comisia Europeană (începând cu anul 2008). În urma unui examen de grad diplomatic a devenit Secretar II şi apoi Secretar I în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, la mai puțin de 30 de ani.
Din 2002 până în 2009, a fost membru al Delegaţiei României la Curtea Permanentă de Arbitraj, la Haga. A fost, de asemenea, raportor naţional pentru protecţia juridică a mediului, în cadrul reţelei „Droit de l’Environnement” a AUPELF – UREF (în prezent, AUF).
Este autoarea a numeroase lucrări de specialitate – articole, studii, cărți, cursuri universitare (Drept civil, Dreptul mediului, Drepturile omului, Drept constituțional) publicate în țară și în străinătate.
Pe 6 decembrie, alege candidații PSD, alege profesioniștii aflați la poziția 4 a buletinului de vot!
(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PSD Prahova, CUI mandatar 11200020)


16 Nov 2020 17:14 5062 vizualizari



Comentarii






1388 vizualizari 24 Apr 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
551 vizualizari 24 Apr 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
1977 vizualizari 22 Apr 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
1788 vizualizari 22 Apr 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV