Accident pe DN1, la Nistoreşti. Trei autoturisme implicate, o persoană este rănită

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu puţine momente, pe DN1, pe raza localităţii Breaza, cartier Nistoreşti, s-a produs un accident de circulaţie în care au fost implicate trei autoturisme.

La faţa locului intervin echipaje de la Poliţia Rutieră şi echipaje de la ISU Prahova, cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Din primele informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, în accident au fost implicate trei autoturisme, traficul desfăşurându-se dirijat pe sensul de mers Braşov - Ploieşti, în condiţiile în care în zona respectivă fuseseră semnalate intensificări ale valorii traficului rutier. Din informaţiile preliminare, cauza probabilă a producerii accidentului este nepăstrarea distanţei regulamentare.
De asemenea, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, în cele trei autoturisme se aflau nouă persoane (şase adulţi şi trei minori). Este o persoană rănită, o femeie în vârstă de 50 ani, diagnosticul preliminar fiind traumatism cranio-cerebral. După acordarea asistenţei medicale la faţa locului s-a decis ca două persoane să fie transportate la spital, femeia cu traumatism cranio-cerebral şi un copil cu traumatism abdominal. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

2740 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

63 vizualizari
22 apr. 2019 07:53

238.000 lei de la bugetul Câmpinei pentru bănci, indicatoare rutiere, stâlpișori și coșuri stradale

Poate părea un mărunțiș raportat la valoarea totală a bugetului local al municipiului Câmpina, dar, totuși, an de an, la Câmpina, se cheltuiesc sute de mii de lei pe indicatoare rutiere, băncuțe, stâlpișori și coșuri stradale de gunoi. Iar când vine vorba de distrugerea unuia dintre aceste bunuri, aflăm că valoarea este prea mică pentru a se face dosar penal celui vinovat, prejudiciul fiind nesemnificativ. În Câmpina se distrug anual zeci de coșuri de gunoi și bănci, este adevărat, dar iată câți bani se alocă pentru noile achiziții.

2853 vizualizari
20 apr. 2019 21:24

Mizerie de nedescris la terenul sintetic Petrol, administrat de Clubul Sportiv Câmpina

1 comentarii

Terenul sintetic de fotbal din incinta Căminului Petrol și toate spațiile aferente - vestiare, tribune etc - sunt în administrarea Clubului Sportiv Câmpina. Cu toate acestea, văzând imaginile surprinse vineri după-amiază, putem crede că este un loc părăsit... 

Alte stiri recente

97 vizualizari
22 apr. 2019 08:12

La Câmpina, întotdeauna altul e de vină. Primarul, niciodată...

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, a demonstrat și la dezbaterea publică pe tema bugetului local că este adeptul politicii "întotdeauna, altul e de vină". Persoana care ocupă cea mai înaltă funcție din administrația locală câmpineană de 15 ani încoace a folosit dezbaterea pe tema bugetului local ca pe un nou prilej de a arunca în toate direcțiile cu acuze, mai fine sau mai brutale, dar toate demonstrând același principiu al politicii sale - "întotdeauna, dar întotdeauna, altul e de vină".

197 vizualizari
22 apr. 2019 08:00

Schimbare în Consiliul Local Câmpina. Mihail Cojocaru (ALDE) devine consilier în locul lui Gabriel Dima

După ce "a fluierat în biserica ALDE", după cum singur a afirmat în plenul ședinței Consiliului Local Câmpina, consilierul Gabriel Dima a fost exclus din partid, pierzându-și, astfel, și funcția de consilier local. Locul său va fi luat de următorul de pe lista ALDE de la alegerile locale din 2016, Mihail Cojocaru, al cărui mandat urmează să fie validat la ședința Consiliului Local din 23 aprilie 2019, când va depune și jurământul de credință.