Accident pe DN1, la Nistoreşti. Trei autoturisme implicate, o persoană este rănită

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu puţine momente, pe DN1, pe raza localităţii Breaza, cartier Nistoreşti, s-a produs un accident de circulaţie în care au fost implicate trei autoturisme.

La faţa locului intervin echipaje de la Poliţia Rutieră şi echipaje de la ISU Prahova, cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Din primele informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, în accident au fost implicate trei autoturisme, traficul desfăşurându-se dirijat pe sensul de mers Braşov - Ploieşti, în condiţiile în care în zona respectivă fuseseră semnalate intensificări ale valorii traficului rutier. Din informaţiile preliminare, cauza probabilă a producerii accidentului este nepăstrarea distanţei regulamentare.
De asemenea, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, în cele trei autoturisme se aflau nouă persoane (şase adulţi şi trei minori). Este o persoană rănită, o femeie în vârstă de 50 ani, diagnosticul preliminar fiind traumatism cranio-cerebral. După acordarea asistenţei medicale la faţa locului s-a decis ca două persoane să fie transportate la spital, femeia cu traumatism cranio-cerebral şi un copil cu traumatism abdominal. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

2828 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

6172 vizualizari
17 aug. 2019 16:21

Incendiu la Câmpina, la două case din cartierul Câmpinița. Cinci persoane au fost evacuate

UPDATE 16.50 - Incendiul a fost lichidat. Una dintre autospeciale s-a retras la bază, celelalte echipaje de pompieri intervin pentru înlăturarea efectelor incendiului.
 
În cartierul Câmpinița din municipiul Câmpina a avut loc sâmbătă după-amiază un incendiu puternic, în urma căruia au ars două case, în suprafață de 150mp și 120mp, precum și mai multe anexe gospodărești, iar cinci persoane au fost evacuate, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

2730 vizualizari
13 aug. 2019 22:44

Lucrările de reparații programate la școlile din Câmpina și firmele care le execută

În perioada vacanței de vară, la unitățile de învățământ din municipiul Câmpina se execută diverse lucrări de reparații și igienizare, fondurile necesare fiind alocate de la bugetul local. La nivelul școlilor au avut loc mai multe selecții de oferte pentru stabilirea firmelor care realizează aceste lucrări, din comisiile de licitație făcând parte reprezentanți ai unității respective de învățământ și ai Primăriei. Vă prezentăm în continuare lucrările pentru care au fost finalizate până acum licitațiile, firmele câștigătoare și costurile lucrărilor.

Alte stiri recente

2286 vizualizari
17 aug. 2019 19:49

Liga A Prahova, etapa I. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață, la Boldești, s-a dat startul unei noi ediții a Campionatului Ligii A Prahova la fotbal. Primul joc al etapei și al campionatului a opus două echipe de tradiție, Petrolistul Boldești și Tricolorul Breaza. Cele mai multe dintre meciurile acestei prime etape au avut loc sâmbătă după-amiaza, runda urmând a se încheia duminică dimineață.

1986 vizualizari
16 aug. 2019 11:47

Peste 100 de elevi și profesori din țară au participat la concursul de dezbateri "Câmpina Impromptu Open 2019"

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost gazda ediției a V-a a concursului de dezbateri "Câmpina Improptu Open", un eveniment dedicat în acest an aniversării centenarului liceului. Competiția a reunit 27 de echipe din întreaga țară, în total peste 100 de elevi și profesori coordonatori. De la un an la altul, competiția de dezbateri organizată sub egida AES (Asociației de Educație Socială) crește în valoare și tinde să devină una dintre cele mai atractive la nivel național.