Accident pe DN1, la Nistoreşti. Trei autoturisme implicate, o persoană este rănită

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu puţine momente, pe DN1, pe raza localităţii Breaza, cartier Nistoreşti, s-a produs un accident de circulaţie în care au fost implicate trei autoturisme.

La faţa locului intervin echipaje de la Poliţia Rutieră şi echipaje de la ISU Prahova, cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Din primele informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, în accident au fost implicate trei autoturisme, traficul desfăşurându-se dirijat pe sensul de mers Braşov - Ploieşti, în condiţiile în care în zona respectivă fuseseră semnalate intensificări ale valorii traficului rutier. Din informaţiile preliminare, cauza probabilă a producerii accidentului este nepăstrarea distanţei regulamentare.
De asemenea, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, în cele trei autoturisme se aflau nouă persoane (şase adulţi şi trei minori). Este o persoană rănită, o femeie în vârstă de 50 ani, diagnosticul preliminar fiind traumatism cranio-cerebral. După acordarea asistenţei medicale la faţa locului s-a decis ca două persoane să fie transportate la spital, femeia cu traumatism cranio-cerebral şi un copil cu traumatism abdominal. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

2680 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2311 vizualizari
18 feb. 2019 18:42

Din nou despre Soldatul câmpinean, evaluat la 22.600 lei și mutat dintr-un parc în altul cu 184.794 lei

O sumă foarte mare (de aproape 185.000 lei) și o vorbă neinspirată (“am semnat ca primarul”), spusă probabil într-unul dintre rarele momente de sinceritate absolută ale primarului Horia Tiseanu, au declanșat scandalul din jurul mutării Monumentului Eroilor Câmpineni din Războiul de Întregire Națională. Soldatul cel greu încercat de-a lungul timpului. Deși s-a vorbit și s-a scris mult pe marginea acestui subiect, mai sunt câteva lucruri care ar trebui subliniate, unele chiar clarificate. Monumentul a fost realizat în anul 1925, la cererea Primăriei Câmpina, de către sculptorul Gheorghe Tudor din Breaza. A costat 250.000 lei. Astăzi, la aproape un secol de la realizarea ei, statuia - monument de for public - are o valoare de inventar de 22.600 lei, potrivit unui raport de evaluare comandat de Primărie.

3157 vizualizari
17 feb. 2019 18:30

Angajații instituțiilor de cultură din Câmpina rămân cu salariile sub cele ale femeilor de serviciu și șoferilor de la Primărie

1 comentarii

Un proiect așteptat cu maxim interes la ultima ședință a Consiliului Local Câmpina a fost cel privind stabilirea salariilor de bază pentru personalul contractual din cadrul Casei de Cultură și Casei Tineretului. Proiectul a fost inițiat de consilierii Gabriel Dima și Constantin Cândea, a avut avize nefavorabile din partea serviciilor de specialitate din cadrul Primăriei, inclusiv din partea secretarului municipiului, iar la vot a fost respins (10 voturi împotrivă - consilierii PNL și PMP; 8 voturi pentru - consilierii PSD și ALDE, Daniel Ioniță nu a votat).

Alte stiri recente

1830 vizualizari
19 feb. 2019 11:30

Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi, acasă, la Câmpina. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie 2019

Trupul neînsuflețit al lui Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi la Câmpina și va fi depus la domiciliul fostului mare sportiv și om de fotbal. Familia anunță că toți cei care doresc să își ia rămas bun de la Dan Chițu o pot face începând din această după-amiază, la casa de pe Strada Ion Heliade Rădulescu din Cartierul Muscel. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie. Slujba religioasă se va desfășura la Biserica "Sfinții Voievozi" (de la lac), iar la ora 12.00 cortegiul funerar va pleca de la biserică spre Cimitirul "Învierea lui Lazăr" din Cartierul Câmpinița.

7034 vizualizari
18 feb. 2019 21:50

A încetat din viață Dan Ștefan Chițu, maestru emerit al sportului, multiplu campion național și balcanic la motocros

2 comentarii

UPDATE - Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi, acasă, la Câmpina. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie 2019

O seară tristă pentru sport, o seară tristă pentru Câmpina. Ne-a părăsit pentru totdeauna Dan Ștefan Chițu, unul dintre marii campioni ai României la motocros, maestru emerit al sportului, fost antrenor al lotului național de motocros și, mai târziu, patron al echipei de fotbal Poiana Câmpina. Dan Chițu a încetat din viață în această seară, după o grea suferință. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!