CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cele trei asistente medicale de la SanConfind, infectate cu COVID-19, sunt din Câmpina, Brebu și Măgureni

- Actualitate -

Cele trei asistente medicale de la SanConfind, infectate cu COVID-19, sunt din Câmpina, Brebu și Măgureni

Inspectori ai Direcției de Sănătate Publică Prahova se află la la această oră la Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina pentru o nouă anchetă epidemiologică după ce testele au confirmat astăzi infectarea cu noul coronavirus a trei asistente medicale. După cum am precizat într-un articol anterior, cele trei asistente sunt internate la Spitalul de Boli Infecțioase (Movila) din Ploiești. În urma anchetei epidemiologice se vor stabili mai multe lucuri, cum ar fi numărul persoanelor cu care asistentele infectate au intrat în contact în ultimele zile, precum și sursa infectării acestora.

Totuși, pentru că oamenii trebuie să cunoască aceste informații și să-și ia măsurile de protecție necesare, precizăm că, potrivit surselor noastre din cadrul unității medicale, cele trei asistente sunt din Câmpina, Brebu și Măgureni. Din punctul nostru de vedere (și nu numai al nostru), statul român greșește grav prin lipsa informațiilor oficiale cu privire la numărul de infecții cu noul coronavirus din fiecare județ și din fiecare localitate, iar noi încercăm să suplinim această lacună prin obținerea unor informații pe surse. Suntem obligați să facem asta, pentru că oamenii au nevoie de informații, ei trebuie să cunoască adevărul despre ceea ce se întâmplă în județul lor și în localitatea lor, trebuie să știe că sunt cazuri de infectare cu COVID-19 și să-și ia măsurile necesare, trebuie să conștientizeze că izolarea la domiciliu este extrem de importantă și este, probabil, cea mai sigură măsură de a evita contactul cu persoane despre care nu se știe dacă sunt infectate sau nu, persoane care nici ele, poate, nu cunosc acest lucru.
În mod cert, de acum înainte va crește numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus și în Câmpina, în localitățile din jurul Câmpinei, după apariția acestor cazuri - medicul de la Spitalul Municipal Câmpina, medicul și asistentele de la SanConfind. Nu își dorește nimeni acest lucru, dar nici nu-l poate opri nimeni.


02 Apr 2020 20:37 19040 vizualizari



Comentarii






  • 03.04.2020 12:34 Necula Liliana Si noi pacientii cum sa procedam ? Am fost pe data de 23 martie la ginecologie la Sanconfind Am parintii peste 80 ani bolnavi,sotul cardiac si dibetic,eu sunt cardiaca si am hepatita metabolica Pe 25 si 29 martie am stat si cu nepotica de 4 ani Am sunat la DSPPloiesti si mi-a zis sa iau paracetamol si sa gandesc pozitiv Am sunat si la Sanconfind si mi-a zis doamna de acolo ca isi cer scuze Am spus ca ar fi normal si de bun simt sa ne faca si nou teste (si contracost sunt dispusa)ca sa stiu cum sunt Imi e frica sa nu fiu pozitiva si asimptomatica Ce fac infectez atata lume Lucrez la CFR si intru in contact si cu publicul calator
  • 03.04.2020 12:03 Vintilescu Manuela În data de 19martie am efectuat CT la Sanconfind cu substanta de contrast. Am ridicat rezultatele după 5 zile. Asistentele confirmate sunt de la Imagistică?
  • 03.04.2020 07:05 Cristescu Daniela Multumesc pentru știri!
  • 03.04.2020 06:55 Florescu Mariana Aveți mare grijă! Stați în casă! Mulțumim că ne țineți la curent cu ceea ce se întâmplă în momentul actual al răspândiri epidemie în județul Prahova!
  • 02.04.2020 22:17 Popescu Alina Cornelia Foarte bine faceti ! Aseară am vazut la tv o hartă cu cei infectati in toată țara ,nu era niciun caz in Prahova ! Ne mint cu nerusinare !
  • 02.04.2020 21:58 Bogdan Cred ca cel mai bine ar fi sa dati si numele persoanelor ca poate asa mai este cineva care a intrat in contact direct cu acele persoane si ar sti si ei sa stea izolati si sa anunte DSP-ul.Stiu ca numele este cofidential dar in aceste circumstante confiditialitatea poate ucide.
  • 02.04.2020 21:46 Irina Multumim ca ne țineți a curent cu știrile! Chiar daca multi încearcă să ascundă multe nereguli, bine ca va avem !!!!
467 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2549 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2664 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV