Un bărbat de 51 ani, din Șotrile, a fost reținut 24 de ore pentru amenințare și tulburarea liniștii publice

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul zilei de joi, 22 septembrie, polițiștii din Valea Doftanei au reținut un bărbat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburare a ordinii și liniștii publice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din cercetări, a reieșit faptul că în cursul zilei de joi, 22 septembrie, în jurul orei 16.45, bărbatul în vârstă de 51 de ani, din comuna Șotrile, aflat sub influența băuturilor alcoolice a oprit în fața locuinței unui vecin, moment în care a luat din atelajul hipo pe care îl conducea un obiect contondent cu care a început să lovească în atelaj, amenințându-și totodată și vecinul cu acte de violență. Întrucât persoana vătămată, pentru a evita orice conflict a părăsit domiciliul, bărbatul a plecat din fața locuinței acestuia și s-a oprit în fața imobilului unei femei, unde de asemenea a început să o amenințe și pe aceasta cu acte de violență.
În urma probatoriului administrat, față de bărbatul din comuna Șotrile a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2144 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1462 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2202 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).

Alte stiri recente

430 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1680 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.