Concert de excepție al Trupei Topside a Forțelor Navale SUA, la Școala de Poliție din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Un eveniment deosebit a avut loc astăzi la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, eveniment organizat în parteneriat cu Ambasada SUA la București. Este vorba despre un concert al Trupei Topside, care aparține Forțelor Navale al Statelor Unite ale Americii, staționate în Europe. Topside este un grup extrem de talentat, cu un repertoriu bogat, care se remarcă prin inconfundabilul stil "New Orleans" cu care a încântat publicul din multe țări.

Topside, căreia i se mai spune unitatea militară muzicală a Forțelor Navale SUA, este condusă de Duke Stuble (trombon), iar ceilalți membri sunt Jacob Christian (saxofon), Jonah David (tobe), Lee Koelz (trompetă), Jordan Frederick (trompetă) și Benjamin Hood (tubă). A fost un concert extraordinar, un eveniment inedit pentru Școala de Poliție, dar care i-a încântat pe cei prezenți pe platoul școlii, elevi și cadre ale instituției. S-a cântat, s-a și dansat, s-a aplaudat, iar la final americanii au socializat și s-au fotografiat cu viitorii polițiști. Concertul a inclus melodii celebre precum: Backatown, Ain't Nothing but a party, Afrikaan Beat, Waka - waka, Police women, Wonderful world, Despacito etc. (video)
Trupa Topside se află în România pentru a participa la petrecerea de 4 iulie organizată de Ambasada SUA la București. În perioada premergătoare Zilei Independenței, Topside a participat la Festivalul Internațional al Muzicilor Militare de la Brăila, a venit la Câmpina, pentru a cânta în fața elevilor de la Școala de Poliție, iar mâine va susține un concert în Parcul "Al.I. Cuza" din Capitală.

5938 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1536 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2778 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

138 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

555 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: