CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Gabriela Honciu este noul manager interimar al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

- Actualitate -

Gabriela Honciu este noul manager interimar al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

De la începutul acestui an, Casa de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina include și activitatea Casei Tineretului, instituția fiind cordonată de un manager interimar, numit de primarul Câmpinei până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului.

În prima zi lucrătoare a noului an a venit și numirea. O numire absolut surprinzătoare! Noul manager interimar al Casei de Cultură ”Geo Bogza” este Gabriela Honciu, economist, care a îndeplinit până acum funcția de consilier achiziții publice la Piața Centrală Câmpina.


03 Jan 2024 12:58 4372 vizualizari


Comentarii


  • 07.01.2024 22:55 Ștefan Câteodată CULTURA mai are nevoie și de economiști pentru a face ordine în acte. Până la urmă este o reorganizare a celor două instituții, iar numirea unui interimar, chiar el și economist, este temporară. Se va organiza un concurs și clar vor fi niște condiții de îndeplinit pentru a avea acces la un astfel de post în CULTURĂ. Rămâne de văzut cine va fi interesat de acest post cu atât de multe responsabilități și plătit ca în CULTURĂ. Nimeni nu-și dorește să muncească în domeniul cultural pentru că salarizarea este ''jenant de mică'', ca să o citez pe doamna Ministrul al Culturii.
  • 06.01.2024 18:12 Ina E bine dacă s-a ajuns ca un economist, axat pe achiziții publice, sa conducă doua instituții de CULTURĂ!!!! Bine rau va ajunge ”CULTURA”
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2452 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2625 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3011 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
702 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV