Lista câștigătoarelor premiilor oferite de Raffaela Moraru și partenerii săi la lansarea noii colecții de rochii de mireasă

Eveniment (Categoria articolului)

Peste 100 de tinere au trecut pragul Atelierului de Creație Vestimentară Raffaela Moraru în acest week-end. Au venit, au văzut, au probat, iar multe dintre ele au și comandat rochii de mireasă atât din colecția de anul trecut, cât mai ales din colecția 2016, cea pe care Raffaela a prezentat-o în premieră la Câmpina, înaintea marii lansări de luna viitoare. Iar 25 dintre miresele care au participat la eveniment au câștigat premiile oferite de Raffaela Moraru și partenerii săi. Iată lista câștigătoarelor în urma tragerii la sorți care a avut loc în această seară, la finalul evenimentului la care CampinaTV.ro a fost unic partener media:

Voaluri de mireasă oferite de Raffaela Moraru
- Adriana Alice Georgescu
- Amalia Banu
- Andreea Paraschiv
- Andreea Goran Dumitru
- Georgeta Iordache
- Iuliana Ștefania Pănescu
- Cezarina Iliescu
- Gabriela Mădălina Lascu
- Ioana Soreanu
- Cristina Bucuroiu

Cadouri de la Meli Melo Paris
- Claudia Leru
- Sabina Oancea
- Gabriela Avram
- Alexandra Radu
- Ionela Barbu
- Elena Manga
- Ioana Mușat
- Andreea Bej
- Sânziana Melnic

Vouchere cadou de la "Cincșor Transilvania. Case de oaspeți"
- Diana Petenciuc
- Elena Raluca Dumitrache
- Manuela Petrovici

Pantofi de mireasă, creația designerului Christian Albu
- Maria Loredana Marin

Marele premiu (o rochie de mireasă - marca Raffaela Moraru și un make-up gratuit - oferit de Anca Sachelia Make-up Studio)
- Maria Laura Voica

Câștigătoarele din Câmpina sunt invitate la Atelierul de Creație Vestimentară Raffaela Moraru pentru a-și ridica premiile, iar câștigătoarele din București, Ploiești și alte localități vor primi premiile acasă, prin curier. 

Pentru Raffaela Moraru, evenimentul din acest week-end a fost un succes în primul rând datorită numărului mare de vizitatori. Nici măcar Raffaela nu se aștepta să vină atâta lume, peste 100 de mirese. Iar ele nu au venit singure, ci însoțite de mame, de soacre, de nașe, de prietene. Interesul a fost pentru rochiile de mireasă, desigur, dar și rochiile de seară au fost la mare căutare. Un eveniment frumos, de succes pentru tânăra creatoare care se gândește deja să îl organizeze în fiecare an de acum înainte.

20143 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Monica 15.02.2016 13:35 Interesant si inedit acest eveniment creat de oameni tineri intr-un oraș din ce in ce mai îmbătrânit. Felicitări tuturor celor care s-au implicat in acest eveniment!

Eveniment

1528 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2776 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

117 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

472 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: