CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Asociația Câmpina Curată reclamă că ”anumiți preoți propovăduiesc votarea unui anumit candidat”

- Politică -

Asociația Câmpina Curată reclamă că ”anumiți preoți propovăduiesc votarea unui anumit candidat”

Asociația Câmpina Curată a lansat un atac extrem de dur, în care au fost prezentate situații privind faptul că ”anumiți preoți din Câmpina propovăduiesc, pe lângă Cuvântul Domnului, și îndemnuri electorale pentru votarea unui anumit candidat la funcția de primar”.

Este o premieră, fiind prima dată când o asociație civică formulează un atac atât de dur asupra unei părți a preoților, pe care îi acuză, practic, de implicare în politică prin susținerea și promovarea unui candidat.
”Dorim să vă informăm - a spus Sarah Crăciun, purtător de cuvânt al Asociației Câmpina Curată - asupra unor activități inadecvate, care se petrec de câteva luni în orașul nostru. Situația neobișnuită privește anumiți preoți din municipiul Câmpina, care aparent ignoră cu bună știință canoanele și dogmele bisericești, foarte clar formulate, de altfel, în privința implicării în politică a reprezentanților Bisericii Ortodoxe Române. În aceste zile, unii preoți câmpineni propovăduiesc, pe lângă Cuvântul Domnului și îndemnuri electorale cu privire la votarea unui anumit candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina”.
În plus, Asociația Câmpina Curată a anunțat că va înainta scrisori deschise prin care să prezinte această situație către: Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Daniel, Episcopul Vicar Timotei Prahoveanul, Președintele României, Prim-ministrul României, Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale din Camera Deputaților, ambasadelor Franței, Germaniei și Statelor Unite ale Americii.


15 May 2024 20:15 1533 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
560 vizualizari 25 May 2024 17:33 Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

citeste mai mult
622 vizualizari 25 May 2024 15:19 Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

În cadrul unei noi emisiuni electorale, inviații noștrii au fost Mihai Apostolache - președintele Partidului România în Acțiune, și Daniel Ioniță, președintele executiv al aceleiași formațiuni politice, ambii fiind și candidați la alegerile locale.

citeste mai mult
1258 vizualizari 25 May 2024 07:07 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, Cosmin Raț, continuă prezentarea principalelor obiective pe care le are pentru Câmpina. În rândurile următoare, despre o pistă de motocros pentru pasionații acestui sport și necesitatea ca această tradiție să continue.

citeste mai mult
1443 vizualizari 24 May 2024 22:00 Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare și pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, la Poiana Câmpina a venit Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), pentru a-și arăta susținerea față de candidatul la funcția de primar al comunei Poiana Câmpina, Gheorghe Constantin, precum și pentru lista de consilieri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV