La Biroul Electoral au fost înregistrate candidaturile ALDE pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina

Politică (Categoria articolului)

ALDE (Partidul Alianța Liberalilor și Democraților) a depus la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina dosarele candidaților pentru funcțiile de primar și de consilier local. Acestea au fost validate. Candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului este Sorinel Marius Neacșu, 35 de ani, de profesie farmacist, aflat la prima sa experiență politică de acest nivel.

Lista pentru Consiliul Local Câmpina îi cuprinde pe:
1. Sorinel Marius Neacșu (farmacist)
2. Dragoș Soare (ofițer poliție în rezervă)
3. Alexandru Jianu (medic psihiatru)
4. Magdalena Mititelu (farmacist)
5. Roxana Elena Jianu (medic)
6. Gheorghe Ciucă (profesor)
7. Marius Daniel Văcaru (pensionar).

3228 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 18.08.2020 22:26 Uite cum mai pierde pesedeu 1% din voturi.in schimb vad ca lista Alde e tare ...medicina si politie ca profesii.O sa avem cate un spital si o farmacie pe fiecare strada si cate un politist in fata lor.Brusc apar si pensionatii speciali pe liste,mai vor si leafa de bugetar.Curat,murdar.Nu stiu ce cauta un profesor printre ei.La unele partide pensionatii speciali au in dreptul profesiei jurist,sa sune bine.Dragi campineni,votati omul care va convinge nu abureala lor.Nu mai fiti oi.

Politică

2606 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2614 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

1129 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

1313 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina.