Au fost centralizate formularele transmise de populație la Primăria Câmpina pentru PUZ-ul privind pasajul subteran

Actualitate (Categoria articolului)

Până la 13 august, toți cei interesați au putut transmite Primăriei Câmpina formularele cu sugestii, păreri și opinii cu valoare de recomandare pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind zona centrală a localității, inclusiv realizarea acelui mult-discutat pasaj subteran.

Până în momentul de față nu au fost publicate în mod oficial rezultatele formularele transmise de populație. Totuși, surse din cadrul Primăriei Câmpina ne-au dezvăluit că au fost primite de la cetățeni aproape 500 de formulare. Dintre acestea, aproximativ 450 sunt în favoarea adoptării acestui PUZ, dar mai mult de 250 dintre ele sunt favorabile cu unele condiții, adică doar dacă se aduc o serie de modificări la actualul proiect prezentat de administrația locală. Modificările solicitate de populație sunt dintre cele mai diverse - de la schimbarea regimului de înălțime în zona centrală la P+12 (mai exact, oamenii sunt împotriva includerii în PUZ a acestui regim de înălțime, așa cum prevede documentul), la includerea în PUZ a unor spații verzi existente deja, dar care nu sunt înregistrate ca atare, de la schimbarea destinației unor terenuri din spații verzi în locuri de joacă sau terenuri de sport, până la renunțarea la proiectul privind crearea unui parc pentru animale în fața blocului A6 de pe Strada Schelelor și, desigur, până la renunțarea totală la pasajul subteran.
De asemenea, în aproximativ 50 de formulare transmise de populație, cetățenii se opun total aprobării acestui Plan Urbanistic Zonal. 
O situație exactă a tuturor formularelor transmise de cetățeni pentru consultarea publică privind aprobarea PUZ-ului pentru zona centrală, care include și pasajul subteran, trebuie publicată în zilele următoare pe site-ul Primăriei Câmpina, așa cum prevede legea.

2492 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionita Ramona 24.08.2022 14:08 Mi se pare ca ne luați de fraieri. Peste tot sunt mesaje care se opun acestui pasaj, iar dintr o data trei sferturi din vei care si au spus părerea sunt de acord. Acest oraș învechit are nevoie de atat de multe investiții cu adevărat pentru oameni,dar continuați cu aceasta idee inutila .
  • tel 24.08.2022 15:24 astia nu sunt in stare sa faca bariera de la parcarea din piata sa functioneze cum ar trebui si vor sa faca pasaj... e buna asta.
  • Alex D. 24.08.2022 15:42 Cum putem verifica veridicitatea acestor formulare trimise? Pun pariu pe orice ca 90% dintre asa zisele 450 de formulare Pro PUZ sunt completate la coltul blocului sau mai rau, sunt depuse de persoane care nu exista. Miroase de la o posta a fals in inscrisuri - fals privind identitatea si e cu iz penal..
  • Dumitru Victor 24.08.2022 15:57 Ramona , subscriu celor spuse de tine. Un oras invechit , aglomerat , care deabea mai respira. Domn Primar , faceti efortul pentru pasaj si faceti o parcare in monstrul ala de cladire de la notariate.a lui Elton , Eleron sau cum ii cheama. Tovarasi de la PSD , aveti vocabular si exprimare ca sa nu mai zic de conceptie din vremurile de acum 50 de ani.
  • Anonim 24.08.2022 18:03 NU cred absolut deloc ca din 500 de formulare 450 au fost pentru. Si eu doresc ca dl. Alex sa se verifice autenticitatea lor. Sunt cumva oamenii lui Moldoveanu? Aceiasi care l-au adus la primarie? La dezbaterea publica din mai, dl. Pitigoi intreba daca se poate sa-i scrie lui oamenii si el sa inregistreze sau cam asa ceva. Pai daca dl. Pitigoi a scris 1 formular pentru sa zicem 300 oameni, se considera doar un formular: al dlui Pitigoi? RUSINE! Asa este cum a spus dl. Alex: miroase a fapta penala si rog presa sa fie vigilenta pana cand ne arata si noua care sunt cele 450 de formulare favorabile: Paraschiv, Dumitru, Paraschiv, Dumitru, Paraschi, Dumitru sau cam asa ceva. Asta minte ca-n codru! Eu vorbesc cu zeci de oameni saptamanal si n-am auzit unul pentru si ei spun ca din 500, 450 sunt pro! Pai astia chiar ne cred handicapati? PSD-ul a aratat sondajul public sa vedem toti, sa arate si astia ca deja m-am saturat de ei.
  • Paul 24.08.2022 21:09 Campina TV fiți mai rezervati, nu ascultați ce spune primarul Alin Moldoveanu. Ați întrebat din cele 450 de formulare care zice el ca sunt pro PUZ dacă nu cumva oamenii au spus nu regimului de înălțime și nu pasajului ?? PUZ sa se facă dar fără astea doua. Cereți formularele, nu scrieți după ce spune un primar care a fost condamnat pentru minciuna adică inducerea in eroare a organelor judiciare. Sper sa postați și acest comentariu integral. Cu respect
  • diss 24.08.2022 21:20 Nici de glumă nu e bună informația asta ” pe surse”?! Pe sursele primăriei desigur deci fără nicio relevanță. Eu zic că este o minciună sfruntată iar asta cum au cerut cetățenii modificarea PUZ-ului e chiar o mare prostie.Eu propun ca de măine primarul să dea drumul la buldozere , apoi să vedem ce vor zice cetățenii.
  • Cristina 25.08.2022 00:27 Minciuni!!!! Eu, personal, am întrebat peste 100 persoane (prieteni, prietenii prietenilor, cunoscut etc, cred ca aprox 10 am spus da, asa ca mai taiati!!! Si mail-urile trimise catre primarie???? Huoooo , mincinosi!!!

Actualitate

110 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

1757 vizualizari
24 feb. 2024 18:37

Primim de la cititori. Copaci ciopârțiți și ghiocei rupți...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse într-o zonă centrală a Câmpinei.

Alte stiri recente

518 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

623 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.