CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Au fost centralizate formularele transmise de populație la Primăria Câmpina pentru PUZ-ul privind pasajul subteran

- Actualitate -

Au fost centralizate formularele transmise de populație la Primăria Câmpina pentru PUZ-ul privind pasajul subteran

Până la 13 august, toți cei interesați au putut transmite Primăriei Câmpina formularele cu sugestii, păreri și opinii cu valoare de recomandare pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind zona centrală a localității, inclusiv realizarea acelui mult-discutat pasaj subteran.

Până în momentul de față nu au fost publicate în mod oficial rezultatele formularele transmise de populație. Totuși, surse din cadrul Primăriei Câmpina ne-au dezvăluit că au fost primite de la cetățeni aproape 500 de formulare. Dintre acestea, aproximativ 450 sunt în favoarea adoptării acestui PUZ, dar mai mult de 250 dintre ele sunt favorabile cu unele condiții, adică doar dacă se aduc o serie de modificări la actualul proiect prezentat de administrația locală. Modificările solicitate de populație sunt dintre cele mai diverse - de la schimbarea regimului de înălțime în zona centrală la P+12 (mai exact, oamenii sunt împotriva includerii în PUZ a acestui regim de înălțime, așa cum prevede documentul), la includerea în PUZ a unor spații verzi existente deja, dar care nu sunt înregistrate ca atare, de la schimbarea destinației unor terenuri din spații verzi în locuri de joacă sau terenuri de sport, până la renunțarea la proiectul privind crearea unui parc pentru animale în fața blocului A6 de pe Strada Schelelor și, desigur, până la renunțarea totală la pasajul subteran.
De asemenea, în aproximativ 50 de formulare transmise de populație, cetățenii se opun total aprobării acestui Plan Urbanistic Zonal. 
O situație exactă a tuturor formularelor transmise de cetățeni pentru consultarea publică privind aprobarea PUZ-ului pentru zona centrală, care include și pasajul subteran, trebuie publicată în zilele următoare pe site-ul Primăriei Câmpina, așa cum prevede legea.


24 Aug 2022 12:48 2556 vizualizari


Comentarii


  • 25.08.2022 00:27 Cristina Minciuni!!!! Eu, personal, am întrebat peste 100 persoane (prieteni, prietenii prietenilor, cunoscut etc, cred ca aprox 10 am spus da, asa ca mai taiati!!! Si mail-urile trimise catre primarie???? Huoooo , mincinosi!!!
  • 24.08.2022 21:20 diss Nici de glumă nu e bună informația asta ” pe surse”?! Pe sursele primăriei desigur deci fără nicio relevanță. Eu zic că este o minciună sfruntată iar asta cum au cerut cetățenii modificarea PUZ-ului e chiar o mare prostie.Eu propun ca de măine primarul să dea drumul la buldozere , apoi să vedem ce vor zice cetățenii.
  • 24.08.2022 21:09 Paul Campina TV fiți mai rezervati, nu ascultați ce spune primarul Alin Moldoveanu. Ați întrebat din cele 450 de formulare care zice el ca sunt pro PUZ dacă nu cumva oamenii au spus nu regimului de înălțime și nu pasajului ?? PUZ sa se facă dar fără astea doua. Cereți formularele, nu scrieți după ce spune un primar care a fost condamnat pentru minciuna adică inducerea in eroare a organelor judiciare. Sper sa postați și acest comentariu integral. Cu respect
  • 24.08.2022 18:03 Anonim NU cred absolut deloc ca din 500 de formulare 450 au fost pentru. Si eu doresc ca dl. Alex sa se verifice autenticitatea lor. Sunt cumva oamenii lui Moldoveanu? Aceiasi care l-au adus la primarie? La dezbaterea publica din mai, dl. Pitigoi intreba daca se poate sa-i scrie lui oamenii si el sa inregistreze sau cam asa ceva. Pai daca dl. Pitigoi a scris 1 formular pentru sa zicem 300 oameni, se considera doar un formular: al dlui Pitigoi? RUSINE! Asa este cum a spus dl. Alex: miroase a fapta penala si rog presa sa fie vigilenta pana cand ne arata si noua care sunt cele 450 de formulare favorabile: Paraschiv, Dumitru, Paraschiv, Dumitru, Paraschi, Dumitru sau cam asa ceva. Asta minte ca-n codru! Eu vorbesc cu zeci de oameni saptamanal si n-am auzit unul pentru si ei spun ca din 500, 450 sunt pro! Pai astia chiar ne cred handicapati? PSD-ul a aratat sondajul public sa vedem toti, sa arate si astia ca deja m-am saturat de ei.
  • 24.08.2022 15:57 Dumitru Victor Ramona , subscriu celor spuse de tine. Un oras invechit , aglomerat , care deabea mai respira. Domn Primar , faceti efortul pentru pasaj si faceti o parcare in monstrul ala de cladire de la notariate.a lui Elton , Eleron sau cum ii cheama. Tovarasi de la PSD , aveti vocabular si exprimare ca sa nu mai zic de conceptie din vremurile de acum 50 de ani.
  • 24.08.2022 15:42 Alex D. Cum putem verifica veridicitatea acestor formulare trimise? Pun pariu pe orice ca 90% dintre asa zisele 450 de formulare Pro PUZ sunt completate la coltul blocului sau mai rau, sunt depuse de persoane care nu exista. Miroase de la o posta a fals in inscrisuri - fals privind identitatea si e cu iz penal..
  • 24.08.2022 15:24 tel astia nu sunt in stare sa faca bariera de la parcarea din piata sa functioneze cum ar trebui si vor sa faca pasaj... e buna asta.
  • 24.08.2022 14:08 Ionita Ramona Mi se pare ca ne luați de fraieri. Peste tot sunt mesaje care se opun acestui pasaj, iar dintr o data trei sferturi din vei care si au spus părerea sunt de acord. Acest oraș învechit are nevoie de atat de multe investiții cu adevărat pentru oameni,dar continuați cu aceasta idee inutila .
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
195 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
720 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
728 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
790 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV