CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

O garsonieră părăsită de vreo 5 ani pe Strada Victoriei, din Câmpina, a devenit un adevărat focar de mizerie

- Social -

O garsonieră părăsită de vreo 5 ani pe Strada Victoriei, din Câmpina, a devenit un adevărat focar de mizerie

În condiţiile în care Primăria Câmpina se confruntă cu o reală criză de spaţii locative, există şi locuinţe părăsite, pe care nimeni nu le revendică, pe care Primăria nu le preia, dar se degradează şi constituie un adevărat pericol pentru vecini, dar şi pentru oricine trece prin zonă. Se întâmplă pe Strada Victoriei, cu un spaţiu locativ în fostul bloc de garsoniere care a aparţinut Institutului.

Locuinţa situată la etajul al doilea a fost proprietatea unui bătrân, care a decedat în urmă cu 5 ani. Nu are moştenitori, astfel că locuinţa nu a fost preluată de nimeni. De aproape cinci ani, pe uşa acesteia nu a mai intrat nimeni! După cum se poate vedea şi în imagini, pe balcon sunt strânse o sumedenie de sticle, borcane, ambalaje, iar ce poate fi în locuinţă, se poate doar bănui.
Oricum, oamenii care locuiesc în acest bloc, mai ales în apropierea acestei garsoniere, se vaită de mizerie şi de mirosul din ce în ce mai insuportabil, mai ales în zilele călduroase.
Acum, nimeni din Primăria Câmpina nu ştie situaţia acestui spaţiu locativ. Singurul lucru cert este că nu aparţine municipalităţii.
Totuşi, ce se poate face? Probabil că singura soluţie pentru oamenii din acest bloc, care nu mai suportă mizeria şi mirosul de aici, ar fi să sesizeze Direcţia de Sănătate Publică. Reprezentanţii acesteia, împreună cu cei ai Primăriei Câmpina şi însoţiţi de poliţişti sau jandarmi, pot pătrunde în locuinţa respectivă, iar apoi se poate lua o decizie.
Până atunci, oamenii trebuie să suporte mizeria şi mirosul şi trebuie să se ferească atunci când trec pe sub balconul respectiv, pentru că atât de la acesta, cât şi de la altele din jurul său se desprind bucăţi de tencuială.


23 Sep 2017 15:16 9376 vizualizari



Comentarii






  • 01.10.2017 07:56 Andreea petcu O astfel de locuinta m-ar interesa pt ca nu imi permit sa cumpar una,dar unde sa te interesezi de asemenea imobile?
  • 01.10.2017 07:49 Andreea petcu Sunt atatea locuinte parasite....si altii nu au unde sta, ar trebui ca primaria sa dea spre folosinta imobilele celor care au nevoie
134 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1631 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
869 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2938 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV