CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Chiar nu vede nimeni mizeria de pe stâlpii de iluminat public din Câmpina?!

- Actualitate -

Chiar nu vede nimeni mizeria de pe stâlpii de iluminat public din Câmpina?!

Trecem zilnic pe lângă ei. Fie cu mașina, fie pe jos. Din păcate, (aproape) nimeni nu are ochi să-i vadă. Este vorba de stâlpii de iluminat public din zona centrală a municipiului Câmpina. Cei mai mulți sunt atât de murdari, încât ți-e scârbă să te uiți spre ei...

Și nu vorbim despre vreo periferie, unde ai putea crede că e o excepție, un stâlp uitat de lume. Nu, vorbim despre zona centrală a unui municipiu dintr-o țară a Uniunii Europene!
Poate unii vor considera că suntem prea duri și cuvântul folosit este dincolo de o limită - JEG! Sperăm că v-am obișnuit cu un limbaj echilibrat, dar parcă în acest caz s-a depășit cu mult o limită maximă a toleranței. În plus, atenție, nu spunem că este vina cuiva anume, ci a noastră a tuturor, inclusiv a celor care am văzut de-a lungul ultimilor ani oameni lipind diverse anunțuri pe stâlpi, dar i-am tolerat și nu le-am atras atenția că greșesc. În decursul anilor s-au adunat pe stâlpi tot felul de substanțe de lipit, unele de o calitate mai mult decât îndoielnică, hârtii de tot felul sau mai degrabă ce a mai rămas din ele după prima ploaie, peste acestea lipindu-se praful cotidian și mizeria generată tot de oameni. Rezultă ceea ce vedem astăzi - o imagine de toată jena.
Acum, majoritatea stâlpilor de iluminat public din zona centrală a Câmpinei aparțin societății care distribuie și furnizează energie electrică, mai sunt alți câțiva care aparțin Primăriei, dar cu toții sunt ai Câmpinei și tuturor ar trebui să ne pese de cum arată. Pentru că avem convingerea că nimănui - factori de decizie sau simpli câmpineni - nu i-ar conveni să aibă în propria curte asemenea stâlpi mizerabili!
Iar cel mai important - ce facem de acum încolo și cum îndreptăm această situație?!


18 Nov 2022 09:35 2201 vizualizari



Comentarii






  • 19.11.2022 09:51 Eduard Administrația Câmpinei pare că dorește a întreține un aspect inestetic al urbei. Orașul ăsta are dimensiunea unui cartier, deci ar trebui să fie foarte ușor de administrat sau întreținut și cu toate astea practică dublu standard. Toamna asta am avut noroc cu frunzele care au acoperit mizeria. În anul de grație 2022, în cartierul Turnătorie coșurile de gunoi sunt înlocuite cu pungi. Tot anul acesta, gardul Liceului Tehnologic Mecanic a suferit o ”modernizare”;. Să fie o șmecherie financiară, indolență, sau stupiditate ? Nu înțeleg cum se cheltuiesc bani înlocuind gardul vechi cu unul la fel, doar culoarea fiind diferită. Pe o lungime considerabilă, la stradă, gard pretabil poate vreunei fabrici vechi sau vreunui penitenciar, lipsindu-i doar sârma ghimpată. Și tot sper să se readucă în discuție batalele acelea, care TREBUIE să dispară.
  • 18.11.2022 15:09 diss Nu numai din aceste coșuri de gunoi! Cămpina a devenit o groapă de gunoi ,străzi pline de gropi...În schimb am auzit că în Portugalia au fost 25-27 de grade iar apa numai bună de baie!🤭
  • 18.11.2022 14:44 fuck ion Stati linistiti,se intoarce patronul si rezolva la fel cum este in Portukalia.
  • 18.11.2022 11:30 Tudor Să ne spună și nouă Poliția Locală câte amenzi a dat pentru afișaj în locuri nepermise. Când pisica nu-i acasă, joacă șoarecii pe masă/casă/buldozer/sub buldozer...etc
478 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2554 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2665 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1505 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV