CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liga A Prahova. CS Câmpina - AFC Brebu 0-0

- Sport -

Liga A Prahova. CS Câmpina - AFC Brebu 0-0

Două echipe orgolioase, CS Câmpina și AFC Brebu, s-au întâlnit sâmbătă dimineață, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, în cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova.

Un meci destul de anost, jucat în cea mai mare parte a sa la mijlocul terenului, cu multe greșeli individuale, cu multă nervozitate, în care s-au remarcat doar câte o bară în dreptul fiecărei formații și accidentarea destul de gravă a lui Mugurel Dedu, la gleznă, chiar în primele 10 minute ale partidei.
La fluierula rbitrului Nicolae Breoi, din Ploiești, s-au aliniat echipele:
CS Câmpina: Cord - Nichifor, Merluță, Năstase, Crețu, C. Dumitrescu, Bărcănescu, A. Șchiopu, Dumitru, Dedu, Bobeică. Au mai jucat: Badea, Tocitu, R. Popa, Bej. Antrenori: Claudiu Dumitrescu, Mugurel Dedu.
AFC Brebu: Dinu - Mărăcineanu, Neagu, Oprică, Marcu, Dima, Duricu, Stoica, Vișan, Bunea, Oancea. Au mai jucat: Cr. Popa, D. Șchiopu. Antrenor: Robert Săvulescu.
Rezultatele acestei etape - aici.
Runda viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare cu Unirea Urlați, în vreme ce AFC Brebu va primi pe teren propriu replica formației AFC Bănești.


01 Oct 2023 11:59 2304 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
263 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
619 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
425 vizualizari 10 Jun 2024 23:12 S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa de juniori IV a CS Câmpina, antrenori Daniel Vasile și Denisa Toma, s-a calificat la Turneul final de la Brașov, care va începe miercuri, 12 iunie.

citeste mai mult
724 vizualizari 09 Jun 2024 18:28 Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Sportivul antrenoarei Mihaela Marin, Gabriel Văcărescu, a reușit în proba de săritura în lungime un foarte valoros loc 2, cu 6,62m, la numai patru centimetri de titlul național.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV