CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

- Actualitate -

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din primele verificări a reieșit că un autoturism condus de un vărbat de 34 ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 53 ani. Ulterior coliziunii, ambele vehicule au părăsit partea carosabilă.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 53 ani, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, cercetările polițiștilor au demonstrat că victima accidentului avea permisul de conducere suspendat.
Cercetările continuă, iar polițiștii au dechis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă și conducere cu permisul suspendat.

(Foto cu caracter ilustrativ)


23 May 2024 07:47 1772 vizualizari


Comentarii


36 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
306 vizualizari 19 Jun 2024 06:23 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
933 vizualizari 18 Jun 2024 19:54 Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini realizate duminică după-amiază în fața Complexului Comercial Carrefour, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
2103 vizualizari 17 Jun 2024 16:39 Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini realizate pe un drum din satul Melicești, comuna Telega, din Europa mileniului III.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV