CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Andreea Lungu şi Marius Vasile, ambii de la CSS Constantin Istrati Câmpina, performanţe notabile la Campionatul Naţional de Atletism pentru Juniori I

- Sport -

Andreea Lungu şi Marius Vasile, ambii de la CSS Constantin Istrati Câmpina, performanţe notabile la Campionatul Naţional de Atletism pentru Juniori I

Arena "Lia Manoliu" din Bucureşti a fost ieri gazda primei zile a Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori I (18-19 ani), Câmpina fiind reprezentată în proba de aruncarea greutăţii de doi sportivi, Andreea Lungu şli Marius Vasile, ambii de la CSS Constantin Istrati, ambii în vârstă de numai 16 ani, dar care au reuşit performanţe notabile.

În condiţiile în care au fost cei mai mici sportivi din proba de aruncarea greutăţii, Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) s-a clasat pe locul 5 din 9 participanţi, cu 11,21m, la numai 55 cm de podium, în vreme ce Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) a ocupat acelaşi loc 5, dar din 14 participanţi, cu o aruncare de 15,58m, la numai 22 cm de podium.
Coordonatorul CSS Constantin Istrati Câmpina, prof. Nicolae Pavel, ne-a declarat: "Ambii sportivi cu care am participat la finala de la juniori I au avut o comportare foarte bună. În plus, Marius Vasile a reuşit să-şi doboare din nou recordul personal cu bila de 6kg, record stabilit în urmă cu numai două săptămâni, de la 14,67m, la 15,58m. Ei au fost cei mai mici sportivi din concurs, iar experienţa pe care o dobândesc în cadrul competiţiilor cu sportivi de categorie superioară ca vârstă este foarte importantă pentru viitorul lor. De altfel, împreună cu Ioana Plăvan, Andrei Richea, Sebastian Oprea şi Nicuşor Oprea, cei doi sportivi vor reprezenta Câmpina în întrecerile de aruncarea greutăţii şi aruncarea suliţei la Campionatul Naţional de Aruncări Lungi, care va avea loc la Bucureşti, pe stadionul Iolanda Balaş Sotter, în perioada 27 februarie - 1 martie. Apoi, pe 3 martie, Andreea şi Marius vor fi prezeţi din nou la o finală în sală, de această dată la categoria lor de vârstă, la juniori II, acolo unde ne dorim să-i vedem pe podium".


25 Feb 2018 09:34 6608 vizualizari


Comentarii


1606 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1402 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
905 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
625 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV