CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

România, eliminată ruşinos de la EURO 2016. Cine îşi asumă responsabilitatea pentru dezastru?

- Sport -

România, eliminată ruşinos de la EURO 2016. Cine îşi asumă responsabilitatea pentru dezastru?

La Lyon s-a consumat aseară unul dintre cele mai negre momente din fotbalul românesc: Albania ne-a învins şi ne-a trimis acasă! Dincolo de rezultatul catastrofal, românii au fost mâhniţi de faptul că "tricolorii" nu au jucat nimic, iar antrenorul Iordănescu a avut declaraţii halucinante la finalul partidei. Cât despre Răzvan Burleanu, ca un adevărat lider, şef al FRF, a refuzat să discute! Amândoi ar trebui să demisioneze! Ar fi singurul lucru onorabil pe care l-ar putea face la acest Campionat European!

EURO 2016 va rămâne ca o pagină neagră în istoria fotbalului românesc, un reper cu care se va putea compara orice alt viitor eşec. Într-o grupă cu Franţa, Elveţia şi Albania, aveam şanse reale de calificare, graţie sistemului generos al UEFA de a permite prezenţa la turneul final a nu mai puţin de 24 de echipe. Am început binişor cu Franţa, dar am luat bătaie, intra în calculele noastre. Apoi, am jucat modest, mai ales în a doua parte, cu Elveţia, dar am obţinut un punct. "Suntem în grafic!", au transmis federalii, iar suporterii, românii şi-au făcut mari speranţe. Batem Albania şi ne calificăm - asta gândeau la unison românii. Istoria era de partea noastră, precedenta victorie a Albaniei datând din 1948! Individual, jucătorii formaţiei noastre sunt categoric mai buni decât albanezii. Dar pe teren, echipa Albaniei a fost mai bună, în primul rând pentru că noi am fost foarte slabi, nu am avut nici o idee de joc, la fel de altfel cum s-a întâmplat şi în preliminarii, atunci când am tremurat cu Feroe pentru a ne califica în Franţa.
Albania a fost mai bună, a ştiut ce a vrut şi a obţinut un succes istoric! Bravo lor!
România? Penibilă! Penibilă pentru că avem un antrenor care a declarat candid după meci că "nu este o seară neagră şi trebuie să ne bucurăm că am ajuns să ne calificăm până aici"!!! Este declaraţia care a iritat cel mai mult România.
Acum, de bun simţ ar fi ca Iordănescu şi Burleanu să demisioneze! Chiar dacă primul este la finalul contractului, demisia de onoare ar demonstra ca gradele de pe umerii săi nu au venit doar graţiei implicării politice, ci Iordănescu are caracterul unui general. Să-şi asume eşecul, eventual chiar să-şi ceară scuze public, aşa cum au făcut jucătorii, şi să demisioneze! La fel şi Burleanu, care a avut tupeul de a se premia singur după calificare. Dacă a fost solidar cu jucătorii la împărţirea banilor, să demonstreze că îşi asumă şi eşecul şi să demisioneze. Altfel, ne va mai bate Albania şi data viitoare şi vom începe să ne chinuim tot mai mult cu naţionale obscure din Europa - Liechtenstein, Feroe, Andorra. Burleanu, Iordănescu - demisia!
(Sursa foto - Digisport)


20 Jun 2016 13:46 5583 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
378 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
625 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
427 vizualizari 10 Jun 2024 23:12 S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa de juniori IV a CS Câmpina, antrenori Daniel Vasile și Denisa Toma, s-a calificat la Turneul final de la Brașov, care va începe miercuri, 12 iunie.

citeste mai mult
724 vizualizari 09 Jun 2024 18:28 Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Sportivul antrenoarei Mihaela Marin, Gabriel Văcărescu, a reușit în proba de săritura în lungime un foarte valoros loc 2, cu 6,62m, la numai patru centimetri de titlul național.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV