Emoțiile absolvirii pentru promoția 2019 a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Emoții mari, astăzi, pentru cele șase clase a XII-a de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina. Emoțiile de la finalul celor patru ani de liceu, poate cei mai frumoși ani din viața unui om. Anii de liceu... Iar elevii au împărtășit emoțiile absolvirii cu profesorii lor, cu părinții, dar le-au transmis și colegilor mai mici, de la clasa a XI-a, odată cu predarea clopoțelului. Evenimentul a avut loc în sala de sport a colegiului și a fost presărat cu multe lacrimi. 

La Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", cea mai prestigioasă instituție de învățământ liceal din Câmpina, au absolvit casa a XII-a peste 150 de elevi. În prezența părinților, a profesorilor, a colegilor din clasele a XI-a, elevii care au terminat, practic, astăzi, liceul au intrat în sala de sport cu emoție, o emoție unică, un moment pe care îl vrei prelungit la nesfârșit. Îmbrăcați în costumația tradițională de absolvire (în robă și cu tocă pe cap), purtând la gât eșarfe personalizate, elevii fiecărei clase a XII-a și-au ales câte o melodie pentru festivitatea de absolvire, intrând în sală împreună cu profesorul diriginte. A urmat festivitatea de premiere la fiecare clasă - premiul I, al II-lea, al III-lea, mențiuni, premii speciale, apoi zâmbete, lacrimi, săruturi și poate mii de fotografii care să imortalizeze aceste momente unice în viață. Festivitatea s-a încheiat cu premierea echipei de dezbateri, cu rezultate remarcabile la nivel național, echipă condusă de profesor Geta Sârbu, și apoi cu premierea celor doi șefi de promoție - Aida Cărămidaru și Ștefan Tiberius Briscan, elevi care au terminat liceul cu media generală 10. (video)
Pe acordurile celebrului șlagăr "Ani de liceu" s-a făcut apoi predarea simbolică a clopoțelului către elevii claselor a XI-a. Acum, elevii claselor a XII-a vor intra în febra examenului de bacalaureat, apoi a admiterii la facultate, dar emoțiile trăite astăzi, la ceremonia de absolvire a liceului, vor rămâne în sufletele lor. Promoția 2019 este promoția centenarului Colegiului Național "Nicolae Grigorescu", prestigiosul liceu câmpinean sărbătorind, în 2019, 100 de ani de la înființare.

5690 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2483 vizualizari
05 aug. 2020 21:35

A 15-a ediție a Festivalului IDEO IDEIS a ajuns și la Câmpina

Miercuri, 5 august 2020, a început cea de-a 15-a ediție a Festivalului de Teatru Tânăr IDEO IDEIS, în Câmpina și încă 8 localități din țară – Alexandria, București, Buzău, Baia Mare, Botoșani, Roman, Sibiu și Timișoara. Este pentru prima dată când acest festival de artă și teatru pentru tineret ajunge la Câmpina, chiar dacă este vorba despre un format inedit, impus de restricțiile stabilite la nivel național din cauza pandemiei de coronavirus.

3341 vizualizari
13 iul. 2020 22:07

Emoții la festivitatea de absolvire pentru a VIII-a promoție de asistenți de farmacie de la Școala ”Louis Pasteur” Câmpina

”Generația zâmbetului învingător” este denumirea oficială acordată de Roxana Veliche, dirigintele clasei de farmacie de la Școala Sanitară Postliceală ”Louis Pasteur”, la festivitatea de absolvire, care a avut loc zilele trecute, într-un cadru mai restrâns decât de obicei, cadru impus și de măsurile pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. A fost festivitatea de absolvire a celei de-a opta promoții de asistenți de farmacie.

Alte stiri recente

949 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

1854 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.