Emoțiile absolvirii pentru promoția 2019 a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Emoții mari, astăzi, pentru cele șase clase a XII-a de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina. Emoțiile de la finalul celor patru ani de liceu, poate cei mai frumoși ani din viața unui om. Anii de liceu... Iar elevii au împărtășit emoțiile absolvirii cu profesorii lor, cu părinții, dar le-au transmis și colegilor mai mici, de la clasa a XI-a, odată cu predarea clopoțelului. Evenimentul a avut loc în sala de sport a colegiului și a fost presărat cu multe lacrimi. 

La Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", cea mai prestigioasă instituție de învățământ liceal din Câmpina, au absolvit casa a XII-a peste 150 de elevi. În prezența părinților, a profesorilor, a colegilor din clasele a XI-a, elevii care au terminat, practic, astăzi, liceul au intrat în sala de sport cu emoție, o emoție unică, un moment pe care îl vrei prelungit la nesfârșit. Îmbrăcați în costumația tradițională de absolvire (în robă și cu tocă pe cap), purtând la gât eșarfe personalizate, elevii fiecărei clase a XII-a și-au ales câte o melodie pentru festivitatea de absolvire, intrând în sală împreună cu profesorul diriginte. A urmat festivitatea de premiere la fiecare clasă - premiul I, al II-lea, al III-lea, mențiuni, premii speciale, apoi zâmbete, lacrimi, săruturi și poate mii de fotografii care să imortalizeze aceste momente unice în viață. Festivitatea s-a încheiat cu premierea echipei de dezbateri, cu rezultate remarcabile la nivel național, echipă condusă de profesor Geta Sârbu, și apoi cu premierea celor doi șefi de promoție - Aida Cărămidaru și Ștefan Tiberius Briscan, elevi care au terminat liceul cu media generală 10. (video)
Pe acordurile celebrului șlagăr "Ani de liceu" s-a făcut apoi predarea simbolică a clopoțelului către elevii claselor a XI-a. Acum, elevii claselor a XII-a vor intra în febra examenului de bacalaureat, apoi a admiterii la facultate, dar emoțiile trăite astăzi, la ceremonia de absolvire a liceului, vor rămâne în sufletele lor. Promoția 2019 este promoția centenarului Colegiului Național "Nicolae Grigorescu", prestigiosul liceu câmpinean sărbătorind, în 2019, 100 de ani de la înființare.

7299 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2315 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

2016 vizualizari
26 iun. 2022 11:20

Ceremonie impresionantă la sfințirea monumentului dedicat eroilor de la UM 0865 din Câmpina, uciși la Otopeni în decembrie 1989

Monumentul Eroilor Jandarmi, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în fața fostei unități de jandarmi din Câmpina, a fost restaurat și resfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii impresionante, organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Alte stiri recente

1959 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

1846 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.