Emoțiile absolvirii pentru promoția 2019 a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Emoții mari, astăzi, pentru cele șase clase a XII-a de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina. Emoțiile de la finalul celor patru ani de liceu, poate cei mai frumoși ani din viața unui om. Anii de liceu... Iar elevii au împărtășit emoțiile absolvirii cu profesorii lor, cu părinții, dar le-au transmis și colegilor mai mici, de la clasa a XI-a, odată cu predarea clopoțelului. Evenimentul a avut loc în sala de sport a colegiului și a fost presărat cu multe lacrimi. 

La Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", cea mai prestigioasă instituție de învățământ liceal din Câmpina, au absolvit casa a XII-a peste 150 de elevi. În prezența părinților, a profesorilor, a colegilor din clasele a XI-a, elevii care au terminat, practic, astăzi, liceul au intrat în sala de sport cu emoție, o emoție unică, un moment pe care îl vrei prelungit la nesfârșit. Îmbrăcați în costumația tradițională de absolvire (în robă și cu tocă pe cap), purtând la gât eșarfe personalizate, elevii fiecărei clase a XII-a și-au ales câte o melodie pentru festivitatea de absolvire, intrând în sală împreună cu profesorul diriginte. A urmat festivitatea de premiere la fiecare clasă - premiul I, al II-lea, al III-lea, mențiuni, premii speciale, apoi zâmbete, lacrimi, săruturi și poate mii de fotografii care să imortalizeze aceste momente unice în viață. Festivitatea s-a încheiat cu premierea echipei de dezbateri, cu rezultate remarcabile la nivel național, echipă condusă de profesor Geta Sârbu, și apoi cu premierea celor doi șefi de promoție - Aida Cărămidaru și Ștefan Tiberius Briscan, elevi care au terminat liceul cu media generală 10. (video)
Pe acordurile celebrului șlagăr "Ani de liceu" s-a făcut apoi predarea simbolică a clopoțelului către elevii claselor a XI-a. Acum, elevii claselor a XII-a vor intra în febra examenului de bacalaureat, apoi a admiterii la facultate, dar emoțiile trăite astăzi, la ceremonia de absolvire a liceului, vor rămâne în sufletele lor. Promoția 2019 este promoția centenarului Colegiului Național "Nicolae Grigorescu", prestigiosul liceu câmpinean sărbătorind, în 2019, 100 de ani de la înființare.

7951 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1519 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2773 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

44 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

366 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: