Emoțiile absolvirii pentru promoția 2019 a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Emoții mari, astăzi, pentru cele șase clase a XII-a de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina. Emoțiile de la finalul celor patru ani de liceu, poate cei mai frumoși ani din viața unui om. Anii de liceu... Iar elevii au împărtășit emoțiile absolvirii cu profesorii lor, cu părinții, dar le-au transmis și colegilor mai mici, de la clasa a XI-a, odată cu predarea clopoțelului. Evenimentul a avut loc în sala de sport a colegiului și a fost presărat cu multe lacrimi. 

La Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", cea mai prestigioasă instituție de învățământ liceal din Câmpina, au absolvit casa a XII-a peste 150 de elevi. În prezența părinților, a profesorilor, a colegilor din clasele a XI-a, elevii care au terminat, practic, astăzi, liceul au intrat în sala de sport cu emoție, o emoție unică, un moment pe care îl vrei prelungit la nesfârșit. Îmbrăcați în costumația tradițională de absolvire (în robă și cu tocă pe cap), purtând la gât eșarfe personalizate, elevii fiecărei clase a XII-a și-au ales câte o melodie pentru festivitatea de absolvire, intrând în sală împreună cu profesorul diriginte. A urmat festivitatea de premiere la fiecare clasă - premiul I, al II-lea, al III-lea, mențiuni, premii speciale, apoi zâmbete, lacrimi, săruturi și poate mii de fotografii care să imortalizeze aceste momente unice în viață. Festivitatea s-a încheiat cu premierea echipei de dezbateri, cu rezultate remarcabile la nivel național, echipă condusă de profesor Geta Sârbu, și apoi cu premierea celor doi șefi de promoție - Aida Cărămidaru și Ștefan Tiberius Briscan, elevi care au terminat liceul cu media generală 10. (video)
Pe acordurile celebrului șlagăr "Ani de liceu" s-a făcut apoi predarea simbolică a clopoțelului către elevii claselor a XI-a. Acum, elevii claselor a XII-a vor intra în febra examenului de bacalaureat, apoi a admiterii la facultate, dar emoțiile trăite astăzi, la ceremonia de absolvire a liceului, vor rămâne în sufletele lor. Promoția 2019 este promoția centenarului Colegiului Național "Nicolae Grigorescu", prestigiosul liceu câmpinean sărbătorind, în 2019, 100 de ani de la înființare.

7840 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

302 vizualizari
08 dec. 2023 18:55

Musicum Adolescentia revine la Câmpina cu un concert de colinde, pe 19 decembrie 2023

Asociația Musicum Adolescentia din Craiova revine la Câmpina cu un nou spectacol din cadrul proiectului "Zâmbete pe portativ". De această dată este vorba despre un concert de colinde organizat marți, 19 decembrie 2023, de la ora 19.00, la Casa Tineretului.

9017 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

2 comentarii

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

Alte stiri recente

308 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1282 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.