CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ministerul Educației a stabilit când vor avea loc simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

- Social -

Ministerul Educației a stabilit când vor avea loc simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

Ministerul Educației Naționale a dat publicității calendarul privind simularea Evaluării Naționale pentru elevii din clasa a VIII-a și a Bacalaureatului pentru elevii din clasele a XI-a și a XII-a. Astfel, simularea Evaluării Naționale va avea loc în perioada 22-24 februarie, iar testele vor consta, ca de obicei, în două probe scrise - limba și literatura română și matematica.

La școlile cu predare în limba maternă va exista și cea de-a treia probă, la limba și literatura maternă. Rezultatele vor fi afișate pe 4 martie. 
În ceea ce privește Bacalaureatul, simularea va avea loc în perioada 7-10 martie. Potrivit comunicatului de presă emis de Ministerul Educației, elevii clasei a XI-a vor susține două probe scrise (limba și literatura maternă și proba obligatorie a profilului - matematică sau istorie), iar elevii clasei a XII-a vor susține trei probe scrise (limba și literatura maternă, proba obligatorie a profilului - matematică sau istorie și proba la alegere, unde se poate opta între: fizică, biologie, chimie, informatică, geografie, logică și argumentare, psihologie, economie, sociologie sau filosofie). Rezultatele vor fi afișate pe 18 martie 2016.


19 Jan 2016 10:44 4788 vizualizari


Comentarii


150 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
592 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
578 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
322 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV