Copac lovit de fulger în Cartierul Slobozia din Câmpina. Pompierii au intervenit cu o autospecială cu scară pentru tăierea arborelui

Social (Categoria articolului)

Un brad a fost lovit de fulger, în noaptea de duminică spre luni, în Cartierul Slobozia din municipiul Câmpina. Pentru că exista pericolul ca acesta să se prăbușească peste casele din zonă, autoritățile locale au luat decizia tăierii copacului pentru protejarea locuințelor, trecătorilor și cablurilor de pe stâlpi.

Pompierii militari au intervenit, luni dimineață, cu o autospecială cu scară și platformă de intervenție la înălțime și au tăiat copacul despicat de fulger. Precizăm faptul că nu au fost persoane rănite și nici pagube materiale, fulgerul afectând doar arborele.

2934 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

3967 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.

2716 vizualizari
24 nov. 2021 22:52

Despre reziliență și bullying, inclusiv în școlile și liceele din Câmpina, cu psihologul Georgiana Fenic

În cadrul discuției de zilele trecute de la sediul Asociației ”Fluturi albi” privind derularea proiectului ”7forEDU”, una dintre temele abordate a fost cea privind reziliența și bullyingul, fenomene, din păcate, prea puțin cunoscute în societate, în ansamblul ei, dar mai ales în mediul educațional. Acestea au fost premizele pentru care am invitat-o pe Georgiana Fenic la o discuție mai amplă pe această temă.

Alte stiri recente

37 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

480 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.