Vin sărbătorile! La Câmpina au răsunat primele colinde și au fost aprinse instalațiile ornamentale

Eveniment (Categoria articolului)

Copiii din Câmpina ne-au oferit în această seară un concert superb de colinde și cântece de iarnă. Și împreună cu ei am intrat deja în spiritul sărbătorilor. 

Au cântat și ne-au încântat: corurile reunite ale Colegiului Tehnic Forestier și Liceului Tehnologic Energetic (profesor coordonator Dănuț Andrei), un grup minunat de copii de la Clubul Copiilor, coordonat de profesor Alice Botoacă și grupul 'Micii melomani', tot de la Clubul Copiilor, pregătit de profesor Ruxandra Brezeanu. Acești copii și profesorii lor merită toate aplauzele noastre pentru talentul lor și tot sufletul pus în programul artistic oferit în Parcul Milia, la o temperatură destul de scăzută.
La finalul concertului, ca în fiecare an, primarul Horia Tiseanu a pornit numărătoarea inversă și în centrul municipiului s-au aprins luminile de sărbători. Alături de primar s-au aflat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți consilieri locali.

Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de Facebook - https://www.facebook.com/pg/campinatv/photos/?tab=album&album_id=1047487975380983

8418 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Popescu 01.12.2016 06:04 Felicitari dnei profesoare Ruxandra Brezeanu si copiilor care in fiecare an ne încântată cu alte si alte colinde! Sugerez alesilor locali sa se mai gândească si alte surprize pentru copii,nu numai vesnicele ghivecele cu grâu incoltit (un an, doi, trei, suficient).In ceea ce priveste iluminatul de sărbători aceeasi monotonie.Nimic schimbat.Parcul de la Soldat la fel,fara iluminat de sarbatori,pentru ca nu merita.Compenseaza cu coroane uitate pana la Revelion, canapele de piele si terase intinse pe timp de vara de nu mai ai pe unde sa ajungi la locuinta personală.

Eveniment

1470 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2765 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

383 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

379 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.