La Câmpina, vaccinarea fără programare nu este posibilă, deocamdată

Actualitate (Categoria articolului)

La cele două centre de vaccinare din municipiul Câmpina, Casa Tineretului, respectiv Spitalul de Psihiatrie Voila, vaccinarea fără programare nu se poate realiza deocamdată, chiar dacă Prefectura Prahova a anunțat că, din 8 mai 2021, oamenii se pot prezenta la oricare centru din județ doar cu buletinul și fără să fie programați.

Câmpinenii sau locuitorii comunelor din jur, care s-au adresat celor două centre din municipiu în speranța vaccinării fără programare, au fost refuzați, deoarece încă mai sunt persoane programate pentru vaccinare și până nu va fi epuizată lista de așteptare nu se va trece la vaccinarea fără programare. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Prahova, vaccinarea fără programare se poate face doar în limita locurilor disponibile, însă la Câmpina nu există, deocamdată locuri disponibile, la cele două centre din localitate fluxurile de vaccinare funcționând la... capacitate maximă. Doar în cazul în care o persoană renunță și există doze disponibile, atunci sunt contactate persoanele care doresc să se vaccineze și nu au programare, înscrise pe o listă suplimentară. Însă astfel de situații sunt destul de rare.
Persoanele programate prin platforma electronică și care au locuri rezervate conform planificării au prioritate la vaccinare. Suplimentar, în funcție de capacitatea de vaccinare a centrului și disponibilitatea dozelor de vaccin, vor fi eliberate bonuri de ordine celor care se prezintă direct la centrele de vaccinare.

3015 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

528 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2004 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.

Alte stiri recente

2473 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5363 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.