O nouă clasare pe podium pentru Lido Câmpina, la penultima etapă a Campionatului Național de Motocros

Sport (Categoria articolului)

În week-end, pe traseul din localitatea Sf. Gheorghe, județul Covasna, în organziarea CS Șugaș Sf. Gheorghe, a avut loc penultima etapă a Campionatului Național Individual de Motocros. La start, ca la fiecare etapă, s-au aliniat și mai mulți sportivi de la CS Lido Câmpina, club înființat și condus de Cătălin Duță.

Astfel, cea mai bună performanță a fost realizată de Marcel Vișoiu - locul 2, la categoria veterani, clasă la care ar mai fi trebuit să concureze și Sebastian Strechioiu, dar acesta a căzut și s-a accidentat destul de serios, ratând șansa de a mai puncta în clasamentul general. La categoria amatori MX2, Alexandru Fota, revenit după accidentarea de la Tg. Mureș, din etapa precedentă, s-a clasat pe un onorabil loc 5, în vreme ce la Alin Pandele, la MX2, a ocupat locul 6. Un alt sportiv al clubului câmpinean, Răzvan Ilina, s-a accidentat chiar înaintea etapei și nu a mai avut șansa de a intra în concurs.
Ultima etapă a Campionatului Național Individual de Motocros va avea loc pe 15 și 16 octombrie, pe circuitul de la Ciolpani - Ilfov.

2513 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

522 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

630 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.