CONTACT

O nouă clasare pe podium pentru Lido Câmpina, la penultima etapă a Campionatului Național de Motocros

- Sport -

O nouă clasare pe podium pentru Lido Câmpina, la penultima etapă a Campionatului Național de Motocros

În week-end, pe traseul din localitatea Sf. Gheorghe, județul Covasna, în organziarea CS Șugaș Sf. Gheorghe, a avut loc penultima etapă a Campionatului Național Individual de Motocros. La start, ca la fiecare etapă, s-au aliniat și mai mulți sportivi de la CS Lido Câmpina, club înființat și condus de Cătălin Duță.

Astfel, cea mai bună performanță a fost realizată de Marcel Vișoiu - locul 2, la categoria veterani, clasă la care ar mai fi trebuit să concureze și Sebastian Strechioiu, dar acesta a căzut și s-a accidentat destul de serios, ratând șansa de a mai puncta în clasamentul general. La categoria amatori MX2, Alexandru Fota, revenit după accidentarea de la Tg. Mureș, din etapa precedentă, s-a clasat pe un onorabil loc 5, în vreme ce la Alin Pandele, la MX2, a ocupat locul 6. Un alt sportiv al clubului câmpinean, Răzvan Ilina, s-a accidentat chiar înaintea etapei și nu a mai avut șansa de a intra în concurs.
Ultima etapă a Campionatului Național Individual de Motocros va avea loc pe 15 și 16 octombrie, pe circuitul de la Ciolpani - Ilfov.


03 Oct 2022 16:10 2628 vizualizari


Comentarii






353 vizualizari 03 May 2024 20:52 Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

”Lanterna roșie” a clasamentului ligii de elită a județului nostru, Unirea Urlați, a poposit în Vinerea Mare la Câmpina, unde pe sinteticul de la Căminul Petrol a întânit formația CS Câmpina.

citeste mai mult
273 vizualizari 03 May 2024 19:59 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

În Vinerea Mare, Sportul Câmpina a întâlnit pe teren propriu formația Tineretul Poienarii Burchii. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevii lui Marius Pălăncianu.

citeste mai mult
362 vizualizari 03 May 2024 19:52 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Vineri au avut loc meciurile etapei a 27-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum, clasamentul și programul etapei viitoare, care va avea loc marți, 7 mai:

citeste mai mult
1885 vizualizari 01 May 2024 21:01 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

În Vinerea Mare au loc jocurile contând pentru etapa a 27-a a Ligii A Prahova, competiție care se apropie cu pași repezi de finiș. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV