Șase bebeluși frumoși și sănătoși s-au născut la Maternitatea SanConfind în ultimele 24 de ore

Social (Categoria articolului)

Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina se află în fața unui nou început, după o perioadă extrem de dificilă, din cauza infectării cu noul coronavirus a unor cadre medicale. Dar viața merge mai departe și merge... frumos, pentru că, iată, ce poate fi mai frumos decât venirea pe lume a unor copii?! Cinci băieței și o fetiță s-au născut la SanConfind în ultimele 24 de ore, șase bebeluși frumoși și perfect sănătoși, care au adus bucurie nu doar propriilor familii, ci și echipei de la SanConfind.

Vorbind despre echipa de la SanConfind, trebuie să menționăm faptul că a trecut printr-o perioadă dificilă și nu toată lumea a înțeles acest lucru. Doi medici, cinci asistente și două infirmiere de la SanConfind au avut COVID-19, iar pe lângă suferința celor bolnavi a existat și teama colegilor, supărarea și, în unele cazuri, revolta pacienților, o situație delicată, dificilă, dar pentru apariția căreia ar fi nedrept să arătăm cu degetul spre cineva. Nimeni nu și-a dorit să se îmbolnăvească și nimeni nu a dorit să îmbolnăvească pe alții. Se putea și se poate întâmpla oricăruia dintre noi...
Maternitatea SanConfind, Neonatologia și Compartimentul ATI au fost închise timp de aproape trei săptămâni, s-au redeschis pe 15 aprilie 2020, după o amplă acțiune de dezinfecție, realizată în toate spațiile spitalului și după testarea personalului. 
Acum, viața merge mai departe, iar cei șase bebeluși născuți la SanConfind după perioada aceasta tulbure aduc liniște și speranță, aduc bucuria unui nou început.

3693 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Patriciu 23.04.2020 10:58 FELICITARI,de milioane de ori pentru PATRON si angajatii acestui minunat Spital.Dintr-un grajd a ajuns un spital ETALON.Pacat ca in spatiul bugetar vaicareala e la loc de cinste .BRAVOOOOOO.Acest minunat Spital ajuta si la schimbarea mentalitatilor noilor generatii prin comparatia MUNCA /POMANA.(Privat/Stat)
  • COJOCARU Ion 23.04.2020 14:42 Felicitari Centrului Medical / Spitalului SANCONFIND Câmpina ! Felicitari intregului personal din SanConfind! Felicitari speciale domnului Ioan SIMION ! Reamintesc faptul ca in anul 2019, SanConfind a obtinut ”Marele Premiu pentru Cea mai bună Baza de Tratament Balneologic și Recuperare Medicală din țară”.
  • Niculae Corneliu 23.04.2020 19:21 FELICITĂRI ! Din toată inima aplaud rezultatele dumneavoastră și sunt cu inima aproape în orice clipa. Am citit recent rugăciunea unui copil care spunea "Doamne, ai grija de Tine. Ce ne-am face fără Tine ?'' Asa ne rugam noi de medici, sa aveți grija de dumneavoastră ca noi sa nu murim.

Social

400 vizualizari
04 dec. 2020 10:51

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 4 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1639 vizualizari
03 dec. 2020 05:38

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

1632 vizualizari
03 dec. 2020 20:50

Demersuri ale Primăriei Câmpina pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție

Primăria Câmpina a transmis o adresă Senatului și Camerei Deputaților prin care își exprimă intenția de a prelua terenurile pe care se află căile ferate din interiorul municipiului, având în vedere faptul că acestea au fost scoase din uz, nu au nicio utilitate și nici n-o vor mai avea vreodată.

1156 vizualizari
03 dec. 2020 18:58

Emanoil Savin se implică în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu

(P) Senatorul Emanoil Savin a decis să se alăture Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie - Izvorâtorul de Mir” în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște. Aici, membrii asociației (și nu numai ei) vor avea posibilitatea să-și aline traumele căpătate în misiunile din teatrele de operațiuni militare.