CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

"Alice în Țara Minunilor", un spectacol de excepție al "Atelierului Actorului" din Câmpina, în fața unei săli pline până la refuz

- Eveniment -

În sala mare a Casei Tineretului din Câmpina, în fața unui public numeros, copiii și tinerii de la "Atelierul Actorului" au prezentat duminică seara un spectacol de excepție - "Alice în Țara Minunilor", o adaptare după faimosul roman scris de Lewis Carroll și de la a cărei lansare se vor împlini în curând 158 de ani. 

Spectacolul, în regia lui Cătălin Paraschiv (cel care a înființat și coordonează "Atelierul Actorului"), scenografie - Paul Fora, traducere și adaptare Cătălina Paraschiv, a adus-o în fața publicului pe Alice, fetița cu o imaginație nestăvilită, care călătorește în lumea fantastică a viselor, acolo unde totul este surprinzător și unde întâlnește personaje ciudate, care trăiesc și gândesc altfel decât în lumea reală. În Țara Minunilor, orice este posibil, pentru că Țara Minunilor este, de fapt, o lume a copiilor.
O astfel de poveste a fost pusă în scenă de "Atelierul Actorului", cu actori-copii și adolescenți, talentați și cu o mare dragoste față de teatru, de artă. O parte a unei generații pe care o judecăm fără să o înțelegem, uneori.
Ne-au purtat în "Țara Minunilor": Daria Maria Petre, Mara Răducanu, Antonio Ion, Mihaela Totan, Maria Dedu, Karina Sorescu, Iulia Ion, Ash, Alexia Maurici, Alicia Stoll, Alexia Roman, Iris Puflea, Anne Carabelea, Georgiana Ursuleanu, Delia Sanda, Ștefan Stoian, Teodora Ștefănescu, Catinca Paraschiv și Iulian Cotos. Felicitări tuturor! Felicitări "Atelierul Actorului", pentru bucurie, emoții, pentru minunata călătorie în Țara Minunilor!
Următorul spectacol al "Atelierului Actorului" va avea loc sâmbătă, 3 iunie, de la ora 18.00, la Casa Tineretului - "Lumea copiilor", un spectacol în care cei mici vor da viață unor personaje din fabule celebre. Intrarea este, ca de obicei, liberă. Spectacolele susținute de copiii de la "Atelierul Actorului" fac parte din proiectul "CâmpinArtelor".


29 May 2023 12:18 2568 vizualizari


Comentarii


1648 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
3717 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
521 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
869 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV