CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Juniorii lui CS Câmpina au jucat două amicale la Constanța, inclusiv cu o echipă de la Academia lui Hagi

- Sport -

Juniorii lui CS Câmpina au jucat două amicale la Constanța, inclusiv cu o echipă de la Academia lui Hagi

A fost un week-end încărcat pentru echipa de juniori a CS Câmpina, pregătită de Roberto Opatchi. Juniorii au disputat două meciuri amicale, unul sâmbătă seară, celălalt duminică, acesta din urmă fiind împotriva echipei de aceeași categorie de vârstă de la Academia "Gheorghe Hagi".

Astfel, sâmbătă după-amiază, pe terenul Oil Terminal, CS Câmpina a întâlnit formația Viva Constanța, pe care a învins-o cu scorul de 3-2, golurile formației câmpinene fiind marcate de Frusina, Constantinescu și Tudose.
Duminică dimineață, pe terenul CFR, pentru că la Ovidiu este un turneu de copii, CS Câmpina a întâlnit Academia "Hagi". După 1-2 la pauză, golul câmpinenilor fiind marcat de Cezar Ion, la final, gazdele s-au impus cu scorul de 4-1, într-un joc în care antrenorul Roberto Opatchi a folosit următoarea formulă: Bostan - Tudose, Enescu, Luncă, Manea, Petrescu, Constantinescu, Lupea, Oancea, Frusina, C. Ion. Au mai intrat portarul Borș și jucătorii de câmp Văcaru și Marin.
”Dincolo de meciurile în sine, interesante și instructive ambele, consider că a fost o deplasare utilă pentru experiența jucătorilor. Au avut ocazia să petreacă mai mult timp împreună, au avut ocazia să vadă o academie de fotbal, cea mai bună din țară, cea a lui Hagi, au avut și momente de relaxare, inclusiv o plimbare la malul mării. Consider că astfel de acțiuni sunt extrem de benefice pentru copii, mai ales acum, la vârsta lor, tot ceea ce au trăit în aceste două zile contribuind la creșterea experinței lor atât de joc, dar mai ales de viață”, ne-a declarat antrenorul Roberto Opatchi la întoarcerea de la Constanța.


18 Jun 2023 22:11 3350 vizualizari


Comentarii


  • 21.06.2023 12:03 diss Felicitări!👏
757 vizualizari 18 Jul 2024 12:17 Singurul arbitru internațional de box din Prahova, Viorel Nedelcu, participă la competiții și la 68 ani

Singurul arbitru internațional de box din Prahova, Viorel Nedelcu, participă la competiții și la 68 ani

Viorel Nedelcu are 68 ani și locuiește la Poiana Câmpina. Este un adevărat personaj, cu o poveste de viață fabuloasă. Deocamdată, ne oprim doar la câteva aspecte din cariera sa de arbitru de box - singurul arbitru internațional de box din Prahova.

citeste mai mult
423 vizualizari 15 Jul 2024 17:20 La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

Memorialul ”Doru Matei” a ajuns la a V-a ediție, având deja o tradiție în Breaza și în fotbalul prahovean, în general.

citeste mai mult
541 vizualizari 14 Jul 2024 22:06 Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Primul meci amical al verii pentru nou-promovata în Superliga B Prahova, Sportul Câmpina, a avut loc duminică dimineață, partener fiind formația CS Cornu II.

citeste mai mult
413 vizualizari 14 Jul 2024 19:00 Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

În condiții de cod roșu de caniculă, Campionatul Național de Atletism pentru sportivi sub 16 ani, care s-a desfășurat în acest week-end la București, a însemnat două zile de foc, aproape la propriu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV