CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Spitalul Municipal Câmpina s-ar putea extinde cu un nou corp de clădire

- Social -

Spitalul Municipal Câmpina s-ar putea extinde cu un nou corp de clădire

Managerul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, a fost prezent la ședința de aseară a Consiliului Local și le-a vorbit consilierilor despre un proiect mai vechi, dar foarte necesar și pe care l-ar dori pus în practică în viitorul apropiat. Este vorba despre construcția unui nou corp de clădire pentru spital, investiție pentru care există deja un studiu de pre-fezabilitate. Pentru efectuarea următorilor pași, era nevoie de acordul administrației locale.

„Clădirea Spitalului Municipal este realizată în anul 1984 şi nu mai corespunde actualelor standarde medicale. Pentru că nu se poate pune problema unei noi clădiri în totalitate, am luat în calcul realizarea unui nou corp de clădire. Acesta ar urma să fie realizat pe spaţiul verde dinspre fostul cinematograf, lângă Secţia de radiologie, pe o suprafață utilă de aproximativ 3.000 mp. Noua clădire ar include un demisol cu parcare, un rezervor de apă şi alte spaţii tehnice. La parter ar trebui amenajată Camera de Primiri Urgenţe, care acum funcționează într-un spaţiu total nepotrivit, cu un acces dificil. În cazul noii clădiri, accesul s-ar face direct din Bulevardul Carol I. La primul etaj ar trebui să fie sălile de operaţie şi Terapia Intensivă, pentru că, din păcate, actualele săli de operaţie nu corespund din punct de vedere al înălţimii pentru a fi acreditate. Iar la etajul al doilea ar urma să fie rezervele. În acest fel, ne-am putea organiza circuitele la nivel european şi pentru următorii 50 de ani nu vom mai avea probleme, mai ales că şi ambulatoriul de specialitate va fi finalizat cât de curând şi va contribui la calitatea actului medical şi susţinerea activităţii noastre. Ar fi nevoie ca dvs., Consiliul Local, să decideţi pasul următor. Dacă susţineţi acest proiect important pentru Câmpina, ar trebui aprobată suma necesară pentru realizarea studiului de fezabilitate. Dacă decideţi să uităm de acest proiect, tot trebuie să ştim pentru a putea să reorganizăm cumva structura pe care o avem în prezent. Este adevărat că este un proiect amplu, costisitor, dar am speranţa că vom putea accesa fonduri europene pentru realizarea acestui nou corp de clădire pentru Spitalul Municipal”, a afirmat dr. Călin Tiu.

 

Consilierii au fost de acord cu proiectul prezentat și s-a decis ca banii pentru studiul de fezabilitate (100.000 lei) să se asigure din cei 700.000 lei alocați anul acesta, de la bugetul local, pentru funcționarea Spitalului Municipal.


03 Feb 2016 11:46 5984 vizualizari


Comentarii


  • 04.02.2016 13:38 Ion Dandoaselea Memorabila idea domnului doctor Tiu. Dar se gandeste domnia sa oare ce va face cu acest nou corp de spital? Cred ca mai intai ar trebui rezolvate multe alte probleme cu care se confrunta spitalul din Campina. Poate ca ar trebui sa stim cu totii ca operatiile mai serioase se fac doar de doi chirurgi, ambii pensionari, unul de 66 de ani si unul de 77. Daca nu ai sansa sa dai de unul din ei esti trimis la Ploiesti sau Bucuresti. La anestezie de asemenea se lucreaza cu pensionari sau cu firme externe. La pediatrie la fel. Anul trecut s-a palmat cu gratie o infectie cu clostridium....Domnule Director, mai cititi postarile de pe Facebook referitoare la subiectul spital si coborati cu picioarele pe pamant. Faceti ce trebuie la ce aveti deja si dupa aia treceti la cai verzi pe pereti... Sau daca nu stiti, coborati pana la Sanconfind si luati aminte.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1177 vizualizari 18 Jun 2024 23:26 Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

La inițiativa Asociației Părinților Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, marți, 18 iunie 2024, a avut loc premierea olimpicilor din această instituție de învățământ.

citeste mai mult
1824 vizualizari 17 Jun 2024 10:28 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere de Rusalii, la Câmpina, Breaza, Secăria, Telega, Băicoi și Comarnic

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere de Rusalii, la Câmpina, Breaza, Secăria, Telega, Băicoi și Comarnic

Operatorul de salubritate Floricon Salub anunță unele modificări în programul de ridicare a gunoiului menajer și reciclabil de la populație pe 24 iunie 2024 (a doua zi de Rusalii), zi stabilită prin lege ca fiind nelucrătoare.

citeste mai mult
3088 vizualizari 15 Jun 2024 23:47 Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Câmpina au intervenit, sâmbătă seara, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Câmpina, pe Calea Doftanei.

citeste mai mult
1229 vizualizari 15 Jun 2024 22:36 Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

"The Magical World of Trees and Agriculture" este denumirea celui de-al treilea proiect eTwinning în care a fost implicată Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza", de această dată partenerii săi fiind din Turcia și Republica Moldova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV