A încetat din viață Paul Bărbulescu, cel care a fost arhitect șef al Câmpinei timp de 25 de ani

Social (Categoria articolului)

Arhitectul câmpinean Paul Bărbulescu a încetat din viață. Avea 78 de ani și timp de un sfert de secol, în perioada 1968-1993, a lucrat în cadrul Primăriei Câmpina, fiind arhitectul șef al orașului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Paul Bărbulescu s-a născut la data de 13 decembrie 1943. A absolvit Facultatea de Arhitectură de la București (astăzi Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu"), iar următorii trei ani după absolvirea facultății a lucrat în cadrul institutului Consproiect din Ploiești. Apoi, din 1968 a devenit arhitectul șef al Câmpinei, "un băiat bun, foarte isteț, un adevărat profesionist", după cum îl caracteriza, într-un interviu din urmă cu câțiva ani, fostul primar Petre Câmpeanu. În 1993, Paul Bărbulescu a părăsit Primăria pentru mediul privat, deschizându-și propria firmă de arhitectură. A fost membru al Ordinului Arhitecților din România - Filiala Prahova.
Trupul neînsuflețit al arhitectului Paul Bărbulescu se află depus la capela "Marin" de la linie. Înmormântarea va avea loc marți, 19 octombrie 2021, de la ora 13.30.
Condoleanțe familiei îndurerate!

4160 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Eteri 18.10.2021 15:35 Condoleante.
  • . 18.10.2021 21:06 Dumnezeu să-l odihnească în pace!
  • Nina Radulescu 19.10.2021 12:53 Dumnezeu să te primească în împărăția Lui !l 🙏 Am fost colegi din grădiniță până în clasa a 7 a ! Liceul ne-a separat dar am rămas prieteni buni ! Drum luminat prieten drag ! 🙏🙏🙏

Social

728 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.

4298 vizualizari
02 dec. 2021 20:22

La Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina a avut loc premierea concursului de creație literară pentru elevi

Ajuns la a V-a ediție, concursul de creație literară ”Pe tărâmul lecturii” rezervat elevilor câmpineni, s-a încheiat joi, 2 decembrie, cu festivitatea de premiere, care a avut loc pe terasa Bibliotecii Municipale ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina.

Alte stiri recente

1989 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.

2857 vizualizari
03 dec. 2021 19:19

Preluarea cinematografului din Câmpina de către autoritățile locale se lovește de ”birocrația” RADEF

2 comentarii

Cinematograful din Câmpina este un subiect delicat, dureros pentru orice câmpinean, în condițiile în care aici nu a mai rulat niciun film de foarte mult timp, iar starea de degradare a clădirii se accentuează de la o zi la alta. O inspecție a Poliției, urmată de un avertisment scris adresat RADEF (Regia Autonomă a Distribuției și Exploatării Filmelor), a reaprins discuția, care ar putea fi soluționată în Consiliul Local.