Incendiu la o casă de pe Strada Luminii, din Câmpina, în seara de Sf. Ion

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE 1 - În jurul orei 21.00, incendiul a fost lichidat, fiind afectate acoperișul și mansarda, pe o suprafață de aproximativ 150mp. Se mai lucrează pentru înlăturarea efectelor negative, după care se va putea stabili o cauză preliminară a incendiului.
UPDATE 2 - Cauza preliminară a incendiului este efectul termic generat de un coș de fum neprotejat corespunzător, potrivit ISU Prahova.

Puțin după ora 19.00, în seara marii sărbători creștine a Sfântului Ion, la o casă de pe Strada Luminii, din cartierul Câmpinița, a izbucnit un incendiu.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele posibile și nici situația exactă, intervenția fiind în plină desfășurare. Arde la nivelul acoperișului, cu flacără deschisă. Din estimările pompierilor, incendiul se manifestă pe o suprafață de 150mp, existând riscul propagării la alte locuințe învecinate.
La fața locului sunt prezente cinci echipaje de pompieri, inclusiv cu autospeciala cu scară, precum și o Ambulanță SMURD, după cum ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova. Din fericire, nu sunt victime.
Vom reveni.

6100 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2357 vizualizari
27 mar. 2023 17:30

Motivul incredibil pentru care o fată de 18 ani s-a ales cu dosar penal

1 comentarii

În după-amiaza zilei de duminică, 26 martie, în jurul orei 17.00, polițiștii câmpineni acționau pe raza comunei Bănești, iar la un moment dat au observat un autoturism care circula pe un drum comunal spre DN1, dar la vederea echipajului de poliție a oprit brusc.

1603 vizualizari
26 mar. 2023 18:19

Inconștiență incredibilă. Un gălățean s-a rătăcit pe Valea Caraimanului, din Bucegi, în pantaloni scurți și fără echipament

După ce și-a petrecut o noapte în zăpadă fiind în pantaloni scurți, un bîărbat de 35 ani, din Galați, a fost salvat vineri dimineață de salvamontiști, din Valea Caraimanului, din Munții Bucegi.

Alte stiri recente

173 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1284 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.