CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un bărbat din Valea Doftanei a fost reținut de polițiști fiind bănuit că a sustras bijuterii și bani dintr-o casă din Ploiești

- Actualitate -

Un bărbat din Valea Doftanei a fost reținut de polițiști fiind bănuit că a sustras bijuterii și bani dintr-o casă din Ploiești

Marți dimineață, în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 55 de ani, din municipiul Ploiești, despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras din locuință mai multe bijuterii, precum și o sumă de bani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, în baza sesizării, s-a constituit echipă operativă, care s-a deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că în perioada 12-30 octombrie, reclamanta a fost plecată de la domiciliu, iar la data de 31 octombrie a constatat că i-ar fi fost sustrase 200 de grame de bijuterii din aur, precum și 39.000 de coroane daneze. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Valea Doftanei, care ar fi efectuat lucrări de renovare la domiciliul persoanei vătămate. Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

(Foto cu caracter ilustrativ)


01 Nov 2023 18:42 1985 vizualizari


Comentarii






48 vizualizari 11 May 2024 21:03 S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

La Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 2 Câmpina s-a tras astăzi la sorți ordinea candidaților pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie. La tragerea la sorți au participat membrii BEC și reprezentanți ai mai multor partide.

citeste mai mult
1696 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
2551 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
1652 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV