De ziua lor, copiii din Câmpina au fost invitați la un concurs de navomodele

Sport (Categoria articolului)

De-a lungul întregului an, la Câmpina are loc o activitate susținută de promovare a modelismului, fie că este vorba de automodele sau navomodele, prin intermediul clubului Auto Navo RC Câmpina, condus de un sufletist al acestui sport - Răzvan Nicolau.

Una dintre aceste activități, prin care s-a urmărit promovarea navomodelismului mai ales în rândul copiilor a avut loc chiar de ziua lor, pe 1 Iunie, la Lacul Bisericii. A fost un concurs deschis copilor și juniorilor mici, dar și o demonstrație în favoarea acestui frumos, dar destul de costisitor sport. În ciuda vremii nu foarte prietenoase cu activitățile în aer liber, concursul s-a bucurat de o prezență semnficativă și dincolo de competiția în sine, important a fost faptul că mai mulți copii au avut șansa să se joace cu navomodele sau să se bucure urmărindu-i pe cei care au deja mai multă experiență în acest domeniu.

4472 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

918 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

1992 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

388 vizualizari
22 apr. 2024 11:47

PSD este primul partid care a depus la Biroul Electoral dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina

1 comentarii

PSD Câmpina a spart gheața, fiind primul partid care depune dosarele de candidați la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, constituit pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

778 vizualizari
21 apr. 2024 16:26

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Zona Câmpina trebuie să aibă o echipă de fotbal în Liga a treia, dar nu în orice condiții”

1 comentarii

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Prezentându-se ca ”alternativa”, Cosmin Raț ne-a vorbit despre ceea ce va trebui să însemne sportul în mandatul său de primar.