De ziua lor, copiii din Câmpina au fost invitați la un concurs de navomodele

Sport (Categoria articolului)

De-a lungul întregului an, la Câmpina are loc o activitate susținută de promovare a modelismului, fie că este vorba de automodele sau navomodele, prin intermediul clubului Auto Navo RC Câmpina, condus de un sufletist al acestui sport - Răzvan Nicolau.

Una dintre aceste activități, prin care s-a urmărit promovarea navomodelismului mai ales în rândul copiilor a avut loc chiar de ziua lor, pe 1 Iunie, la Lacul Bisericii. A fost un concurs deschis copilor și juniorilor mici, dar și o demonstrație în favoarea acestui frumos, dar destul de costisitor sport. În ciuda vremii nu foarte prietenoase cu activitățile în aer liber, concursul s-a bucurat de o prezență semnficativă și dincolo de competiția în sine, important a fost faptul că mai mulți copii au avut șansa să se joace cu navomodele sau să se bucure urmărindu-i pe cei care au deja mai multă experiență în acest domeniu.

4320 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

625 vizualizari
24 mar. 2023 21:07

Handbal, turneu euroregional. CS Câmpina - GSIP Moreni 29-4

CS Câmpina a debutat în turneul euroregional, în cadrul grupei pe care o găzduiește, jucând în fața formației GSIP Moreni. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevele antrenorului Daniel Vasile.

1059 vizualizari
23 mar. 2023 19:53

Liga A Prahova, etapa a 21-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni sunt programate meciurile contând pentru etapa a 21-a din Liga A Prahova. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

129 vizualizari
25 mar. 2023 08:28

Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

Miercuri, 29 martie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară.

342 vizualizari
25 mar. 2023 06:35

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.