Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Unirea Urlați 3-0

Sport (Categoria articolului)

Victorie la pas, mult mai clară decât o lasă să se întrevadă scorul de neprezentare afișat pe tabela de marcaj după ultimul fluier al arbitrului.

Poienarii au condus jocul cu autoritate, fără ca oaspeții să reușească să pună în real pericol buturile gazdelor. De altfel, oaspeții au ajuns doar de două ori la poarta adversă, prin șuturi de la distanță, care nu au nimerit cadrul porții. De partea cealaltă, poienarii au înscris de două ori prin Stan (min 7 - reușită splendidă, și min. 18) și o dată prin I. Alexe, cu zece minute înainte de final, acesta stabilind și scorul final.
Antrenorul Valentin Bunea a trimis în teren pentru Triumf Poiana Câmpina pe: Stoica - D. Marin (71 Țurlea), I. Dumitru, C. Burchi, G. Radu, Stan, Bunea (70 I. Vintilă), Georgescu, Tăndălache (80 L. Ion), Țol (46 Stancu), I. Alexe.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasare, în fața formației CS Cornu.
Rezultatele acestei etape - aici.

4563 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1546 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.

2108 vizualizari
19 mar. 2023 15:42

Alexandru Tilică, la săritura în înălțime, un nou titlu național pentru atletismul câmpinean

La București, în prima zi a finalelor Campionatului Național de Atletism pentru juniori sub 16 ani, CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a fost prezent cu doi sportivi, ambii pregătiți de Jenica Bran.

Alte stiri recente

0 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

694 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.