Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Unirea Urlați 3-0

Sport (Categoria articolului)

Victorie la pas, mult mai clară decât o lasă să se întrevadă scorul de neprezentare afișat pe tabela de marcaj după ultimul fluier al arbitrului.

Poienarii au condus jocul cu autoritate, fără ca oaspeții să reușească să pună în real pericol buturile gazdelor. De altfel, oaspeții au ajuns doar de două ori la poarta adversă, prin șuturi de la distanță, care nu au nimerit cadrul porții. De partea cealaltă, poienarii au înscris de două ori prin Stan (min 7 - reușită splendidă, și min. 18) și o dată prin I. Alexe, cu zece minute înainte de final, acesta stabilind și scorul final.
Antrenorul Valentin Bunea a trimis în teren pentru Triumf Poiana Câmpina pe: Stoica - D. Marin (71 Țurlea), I. Dumitru, C. Burchi, G. Radu, Stan, Bunea (70 I. Vintilă), Georgescu, Tăndălache (80 L. Ion), Țol (46 Stancu), I. Alexe.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasare, în fața formației CS Cornu.
Rezultatele acestei etape - aici.

6309 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

134 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

954 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

Alte stiri recente

161 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.

279 vizualizari
09 dec. 2023 11:47

Scandal cu iz politic în Consiliul Local Câmpina pe tema prelungirii finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene

1 comentarii

La începutul acestei săptămâni, luni, 4 decembrie, a avut loc o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Câmpina, una foarte importantă având în vedere subiectul - prelungirea finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene.