Ziua comunei Poiana Câmpina. Sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie și premierea elevilor de nota 10

Eveniment (Categoria articolului)

Pe 15 august, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Comunei Poiana Câmpina, un moment aparte l-a constituit urcarea pe scenă a cuplurilor care anul acesta sărbătoresc "Nunta de aur". Un moment emoționant pentru că acolo, în fața tuturor, s-au aflat oameni care au fost alături, la bine și la greu, timp de 50 de ani, oameni care au înfruntat împreună greutățile vieții și s-au bucurat împreună de realizările copiilor și nepoților. 

Ca în fiecare an, administrația locală a dorit să felicite aceste familii pentru longevitate, pentru bunul exemplu pe care îl dau generațiilor următoare. Primarul Alin Moldoveanu și viceprimarul Sergiu Constanda le-au oferit flori, diplome și cadouri simbolice celor șapte cupluri sărbătorite anul acesta și pe care le vom menționa în continuare: Valeria și Gheorghe Grigore, Aurelia și Gheorghe Bucioacă, Viorica și Emil Coliban, Elena și Ion Trăistaru, Cecilia și Gheorghe Budeanu, Niculina și Niculae Jipa, Veronia și Nicolae Ioana.

De asemenea, primarul și viceprimarul comunei Poiana Câmpina i-au premiat pe cei mai buni elevi și sportivi din localitate. Este vorba despre Mara Sima (clasa a V-a), Daria Mocanu (clasa a VI-a), Bianca Roșu (clasa a VI-a), Tudor Adrian Ion (clasa a VII-a), elevi la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu", care au încheiat anul școlar cu media generală 10 și despre Andreea Lungu și Larisa Anghel, sportive în cadrul CSS "Constantin Istrati" din Câmpina și pentru care ultimul an competițional a fost cu adevărat remarcabil pe plan național și chiar internațional (în cazul Andreei). Cele două sportive au absolvit gimnaziul, iar din anul școlar 2017-2018 sunt liceene.
Un premiu special a fost acordat Ansamblului Folcloric "Poienița" al Școlii Gimnaziale din Poiana Câmpina.

Citiți și Poiana Câmpina în sărbătoare. Super spectacol de Ziua Comunei

5811 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1667 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1982 vizualizari
08 iun. 2023 18:40

Anna Lesko și Direcția 5 vor concerta la Festivalul Cireșelor de la Bănești

În week-end-ul 17-18 iunie, la Bănești, în satul Urleta, va avea loc o nouă ediție a tradiționalei manifestări Festivalul Cireșelor.

Alte stiri recente

1366 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1937 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.