CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ziua comunei Poiana Câmpina. Sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie și premierea elevilor de nota 10

- Eveniment -

Ziua comunei Poiana Câmpina. Sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie și premierea elevilor de nota 10

Pe 15 august, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Comunei Poiana Câmpina, un moment aparte l-a constituit urcarea pe scenă a cuplurilor care anul acesta sărbătoresc "Nunta de aur". Un moment emoționant pentru că acolo, în fața tuturor, s-au aflat oameni care au fost alături, la bine și la greu, timp de 50 de ani, oameni care au înfruntat împreună greutățile vieții și s-au bucurat împreună de realizările copiilor și nepoților. 

Ca în fiecare an, administrația locală a dorit să felicite aceste familii pentru longevitate, pentru bunul exemplu pe care îl dau generațiilor următoare. Primarul Alin Moldoveanu și viceprimarul Sergiu Constanda le-au oferit flori, diplome și cadouri simbolice celor șapte cupluri sărbătorite anul acesta și pe care le vom menționa în continuare: Valeria și Gheorghe Grigore, Aurelia și Gheorghe Bucioacă, Viorica și Emil Coliban, Elena și Ion Trăistaru, Cecilia și Gheorghe Budeanu, Niculina și Niculae Jipa, Veronia și Nicolae Ioana.

De asemenea, primarul și viceprimarul comunei Poiana Câmpina i-au premiat pe cei mai buni elevi și sportivi din localitate. Este vorba despre Mara Sima (clasa a V-a), Daria Mocanu (clasa a VI-a), Bianca Roșu (clasa a VI-a), Tudor Adrian Ion (clasa a VII-a), elevi la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu", care au încheiat anul școlar cu media generală 10 și despre Andreea Lungu și Larisa Anghel, sportive în cadrul CSS "Constantin Istrati" din Câmpina și pentru care ultimul an competițional a fost cu adevărat remarcabil pe plan național și chiar internațional (în cazul Andreei). Cele două sportive au absolvit gimnaziul, iar din anul școlar 2017-2018 sunt liceene.
Un premiu special a fost acordat Ansamblului Folcloric "Poienița" al Școlii Gimnaziale din Poiana Câmpina.

Citiți și Poiana Câmpina în sărbătoare. Super spectacol de Ziua Comunei


16 Aug 2017 17:50 6012 vizualizari


Comentarii


757 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
3257 vizualizari 15 Jun 2024 14:50 Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

La jumătatea lunii iulie, la Cornu va avea loc o nouă ediție a Festivalului ”Florilor de tei”, manifestare ajunsă la ediția a XV-a. Festivalul va avea loc în week-end-ul 13-14 iulie 2024.

citeste mai mult
507 vizualizari 15 Jun 2024 14:16 O premieră pentru Câmpina, un festival de robotică

O premieră pentru Câmpina, un festival de robotică

Câmpina a fost sâmbătă, 15 iunie 2024, gazda unei premiere - un festival de robotică. ”Undefined Festival” a fost denumirea acestuia, inspirată din numele echipei de robotică de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, Team Undefined, organizatorul acestui eveniment.

citeste mai mult
1659 vizualizari 13 Jun 2024 23:11 Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Ziua Eroilor a venit în anul 2024 la foarte puțin timp după alegerile locale. Poate de aici o ”răceală” evidentă, schimburi de priviri reci, chiar dure între... diverse persoane, implicate direct sau indirect în derularea procesului electoral.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV