CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina, în continuare fără director economic și șef la contabilitate. Concursurile pentru ocuparea posturilor vor fi reluate

- Actualitate -

Primăria Câmpina, în continuare fără director economic și șef la contabilitate. Concursurile pentru ocuparea posturilor vor fi reluate

Doi candidați s-au înscris, la Agenția Națională a Funcționarilor Publici, la concursurile pentru ocuparea postului de director al Direcției Economice și a celui de șef al Serviciului Buget, Finanțe, Contabilitate. Aceiași candidați pentru ambele posturi.

Este vorba despre Mona Paula Apostol (inspector superior în cadrul ANAF Prahova) și Carmen Voinea (expert contabil independent). Dosarele le-au fost admise, dar la proba scrisă, primul candidat nu s-a mai prezentat, iar cel de-al doilea nu a întrunit punctajul necesar pentru a fi declarat admis, după cum reiese din anunțul publicat pe site-ul ANFP. În aceste condiții, cel mai probabil, concursurile pentru cele două funcții de conducere vor fi reluate, mai ales că vorbim despre două posturi foarte importante la nivelul administrației locale.
Vă reamintim că postul de director al Direcției Economice Câmpina a fost ocupat, până în toamna anului 2015, de Gheorghe Ecaterinescu. Ulterior acesta a fost în concediu medical, fiind operat la inimă, apoi s-a pensionat. Oficial, postul este vacant din vara anului trecut. Aproximativ din aceeași perioadă este vacant și postul de șef al Serviciului de Buget, Finanțe, Contabilitate. Fostul șef, Eliza Oniță, a părăsit Primăria Câmpina pentru a se angaja la Trezoreria Bușteni.


23 Feb 2017 10:46 5428 vizualizari



Comentarii






  • 25.02.2017 20:36 Jimmy Atunci cand nu folosesc aceiași unitate de măsura pentru toate angajările este normal sa apăra întrebări si suspiciuni. Citeam pe Facebook un text de lege legat de directorul Casei de Cultura - angajarea nu s-a făcut cum trebuie!!! Acum văd ca funcție de cine tre sa fie șef se fac angajările in mod diferit. La unii cu Master, la unii fără. Unii la București alții la Câmpina. Haideți sa ne uitam la ultimele angajări de la clubul sportiv, poliția comunitară, casa de cultura, șef serviciu achiziții ..... toate după chipul si asemănarea celui POTRIVIT.
  • 25.02.2017 08:14 Petre Daicu Pentru Postul de director de la poliția locală de ce nu au dat examen la București?
  • 23.02.2017 14:20 IORDACHE Postul de sef de la ADP s-a scos la concurs?
447 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2546 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2656 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1499 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV