Sute de spectatori au cântat și dansat alături de Alin Oprea și formația Talisman, în centrul Câmpinei

Eveniment (Categoria articolului)

Cei mai mulți spectatori dintre toate evenimentele organizate până acum în cadrul ediției 2023 a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor au fost vineri, 22 septembrie, în Parcul Regele Mihai I, la concertul susținut de Alin Oprea și formația Talisman.

Peste 1.000 de oameni au cântat și dansat în fața scenei amplasate pe esplanada din Parcul Regele Mihai I, pe cele mai cunoscute refrene ale formației Talisman. De la ”Numai una” la ”Iartă-mă”, de la ”Nunta” la ”E ziua ta, iubito”, toate au fost melodii pe care publicul le-a recunoscut și le-a cântat alături de Alin Oprea. O atmosferă fantastică, demnă de un adevărat festival, care a adus bucurie și voie bună în sufletele tuturor celor care s-au aflat, vineri după-amiază, în parcul din centrul Câmpinei.
De asemenea, trebuie menționat că la concert au fost prezenți mai mulți prieteni ai lui Alin Oprea și formației Talisman - motocicliștii de la Asociația Happy Street Brotherhood Câmpina, dar și Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina. În deschiderea concertului au dansat copiii de la Happy People Dance School (profrsor coordonator Larisa Bănică), dar despre evoluția lor vom scrie separat, pentru că merită.

2169 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 25.09.2023 14:26 Care formație Talisman? Fosta formație avea 2 membrii fondatori care s-au despărțit ,deci la Cămpina a fost o șușanea plătită din banii contribuabililor prin care Alin a mai scăzut costurile nunții, ridicolă și ea...părerea mea, nuntă la care primarul Cămpinei pun pariu că a fost unul dintre invitații speciali. Doar obrazul subțire cu cheltuială se ține, vero?🤭

Eveniment

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1256 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

667 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.