CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Sute de spectatori au cântat și dansat alături de Alin Oprea și formația Talisman, în centrul Câmpinei

- Eveniment -

Sute de spectatori au cântat și dansat alături de Alin Oprea și formația Talisman, în centrul Câmpinei

Cei mai mulți spectatori dintre toate evenimentele organizate până acum în cadrul ediției 2023 a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor au fost vineri, 22 septembrie, în Parcul Regele Mihai I, la concertul susținut de Alin Oprea și formația Talisman.

Peste 1.000 de oameni au cântat și dansat în fața scenei amplasate pe esplanada din Parcul Regele Mihai I, pe cele mai cunoscute refrene ale formației Talisman. De la ”Numai una” la ”Iartă-mă”, de la ”Nunta” la ”E ziua ta, iubito”, toate au fost melodii pe care publicul le-a recunoscut și le-a cântat alături de Alin Oprea. O atmosferă fantastică, demnă de un adevărat festival, care a adus bucurie și voie bună în sufletele tuturor celor care s-au aflat, vineri după-amiază, în parcul din centrul Câmpinei.
De asemenea, trebuie menționat că la concert au fost prezenți mai mulți prieteni ai lui Alin Oprea și formației Talisman - motocicliștii de la Asociația Happy Street Brotherhood Câmpina, dar și Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina. În deschiderea concertului au dansat copiii de la Happy People Dance School (profrsor coordonator Larisa Bănică), dar despre evoluția lor vom scrie separat, pentru că merită.


24 Sep 2023 22:45 2492 vizualizari


Comentarii


  • 25.09.2023 14:26 diss Care formație Talisman? Fosta formație avea 2 membrii fondatori care s-au despărțit ,deci la Cămpina a fost o șușanea plătită din banii contribuabililor prin care Alin a mai scăzut costurile nunții, ridicolă și ea...părerea mea, nuntă la care primarul Cămpinei pun pariu că a fost unul dintre invitații speciali. Doar obrazul subțire cu cheltuială se ține, vero?🤭
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1577 vizualizari 20 May 2024 12:58 Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului. Cele șapte perechi participante, alături de trainerii lor, au pregătit un spectacol minunat, inițiat și organizat de Denisa Bunghez (elevă în clasa a XI-a), împreună cu reprezentanți ai Consiliului Școlar al Elevilor: Adela Popa, Ștefania Mihalache, Aida Ardeleanu, Daria Grigore și Antonio Ion.

citeste mai mult
1782 vizualizari 19 May 2024 10:24 Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Cel mai nou, dar - din păcate - și cel mai puțin mediatizat muzeu din Câmpina este Muzeul Schițelor lui Nicolae Grigorescu. Acesta se află la etajul Casei Căsătoriilor, pe Bulevardul Culturii, una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
1251 vizualizari 19 May 2024 09:38 1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

Sâmbătă, 18 mai, pe întregul continent european a fost ”Noaptea muzeelor”. Cel mai vizitat obiectiv din Câmpina inclus în acest program a fost, fără îndoială, ca întotdeauna, Castelul ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
2835 vizualizari 13 May 2024 21:43 Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

UPDATE - La puțin timp după apariția articolului, am fost anunțați că și Expoziția schițelor lui Nicolae Grigorescu, de la Casa Căsătoriilor, va fi deschisă pe 18 mai, între orele 18.00 și 22.00. 

Sâmbătă, 18 mai 2024, are loc evenimentul ”Noaptea muzeelor”, unul care a prins foarte bine la publicul din România, care are ocazia să viziteze gratuit o serie întreagă de muzee, seara, la ore târzii, când totul are o altă aură.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV