Micuțele handbaliste de la CS Câmpina au fost la meciul Dinamo - Magdeburg, din Champions League

Sport (Categoria articolului)

Seara de 15 septembrie 2022 va rămâne o amintire deosebit de fumoasă pentru micuțele handbaliste de la CS Câmpina, jucătoare ale formației care va activa în noul sezon în Campionatul Național de Juniori III.

Întreaga echipă, cu antrenorul Daniel Vasile în frunte, a avut șansa de a fi printre spectatorii de la meciul Dinamo București - FC Magdeburg, din Champions League la handbal masculin. Partida s-a desfășurat în Sala Polivalentă, din București, iar campioana Germaniei a învins cu scorul de 30-28, la capătul unui meci spectaculos, disputat într-o atmosfera senzațională.
”A fost un super meci, disputat într-o atmosferă senzațională, iar fetele au fost absolut impresionate, mai ales că pentru cele mai multe dintre ele a fost prima dată când au putut vedea un astfel de meci din sală, live. Mulțumim pentru această oportunitate extraordinară domnului consilier Cosmin Raț, care ne-a facilitat obținerea biletelor pentru meci și care ne-a asigurat și transportul la București!”, ne-a spus antrenorul echipei de handbal feminin CS Câmpina, Daniel Vasile.
Încărcate de această atmosferă de Champions League, fetele de la CS Câmpina vor debuta duminică, la Mizil, în noua ediție de campionat la juniori III.

1633 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

106 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

178 vizualizari
25 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CSC Berceni 7-0

Brezenii se instalează din ce în ce mai autoritar în fotoliul de lider al campionatului județean, după o nouă victorie zdrobitoare - 7-0 cu CSC Berceni.

Alte stiri recente

702 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

408 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.