Micuțele handbaliste de la CS Câmpina au fost la meciul Dinamo - Magdeburg, din Champions League

Sport (Categoria articolului)

Seara de 15 septembrie 2022 va rămâne o amintire deosebit de fumoasă pentru micuțele handbaliste de la CS Câmpina, jucătoare ale formației care va activa în noul sezon în Campionatul Național de Juniori III.

Întreaga echipă, cu antrenorul Daniel Vasile în frunte, a avut șansa de a fi printre spectatorii de la meciul Dinamo București - FC Magdeburg, din Champions League la handbal masculin. Partida s-a desfășurat în Sala Polivalentă, din București, iar campioana Germaniei a învins cu scorul de 30-28, la capătul unui meci spectaculos, disputat într-o atmosfera senzațională.
”A fost un super meci, disputat într-o atmosferă senzațională, iar fetele au fost absolut impresionate, mai ales că pentru cele mai multe dintre ele a fost prima dată când au putut vedea un astfel de meci din sală, live. Mulțumim pentru această oportunitate extraordinară domnului consilier Cosmin Raț, care ne-a facilitat obținerea biletelor pentru meci și care ne-a asigurat și transportul la București!”, ne-a spus antrenorul echipei de handbal feminin CS Câmpina, Daniel Vasile.
Încărcate de această atmosferă de Champions League, fetele de la CS Câmpina vor debuta duminică, la Mizil, în noua ediție de campionat la juniori III.

1969 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1136 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.

1784 vizualizari
19 mar. 2023 15:42

Alexandru Tilică, la săritura în înălțime, un nou titlu național pentru atletismul câmpinean

La București, în prima zi a finalelor Campionatului Național de Atletism pentru juniori sub 16 ani, CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a fost prezent cu doi sportivi, ambii pregătiți de Jenica Bran.

Alte stiri recente

138 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1347 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.