Câmpina este pregătită de iarnă. Sunt stocuri de sare, nisip, clorură, iar operatorul are utilajele pregătite

Actualitate (Categoria articolului)

Temperaturile au început deja să coboare sub zero grade Celsius, se apropie iarna, motiv să vedem în ce măsură autoritățile din Câmpina sunt pregătite pentru iarnă.

Operatorul care asigură deszăpezirea în municipiul Câmpina este Floricon Salub SRL, iar managerul acestei societăți, Florin Constantinescu, ne-a precizat în legătură cu situația pregătirilor pentru iarnă următoarele: “La momentul actual avem în stoc 300 tone de sare și 600 tone nisip, la care se adaugă o cantitate apreciabilă de clorură, pe care o vom folosi numai pentru pasajul Calea Dacia și pentru zonele pietonale din centrul Câmpinei unde este granit. De asemenea, utilajele noastre sunt pregătite in orice moment să intervină, suntem cu ochii in permanență și pe informările meteorologilor, cu alte cuvinte, eu consider că suntem pregătiți pentru sosirea iernii”.

2956 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 24.11.2021 11:11 În fiecare an același mesaj și prima zăpadă îi ia mereu prin surprindere.

Actualitate

2962 vizualizari
23 ian. 2022 09:02

La solicitarea ISU, la Spitalul Municipal Câmpina a fost amenajată o nouă cale de acces pentru intervenții

În spatele Spitalului Municipal Câmpina, spre clădirea dezafectată a fostului cinematograf, a apărut o alee, o nouă cale de acces în curtea unității medicale.

4673 vizualizari
22 ian. 2022 15:33

Incredibil. Ce a putut face un tânăr din Cornu, noaptea trecută, într-o scară de bloc din Ploiești?

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, în jurul orei 5, polițiștii din Ploiești au observat pe stradă un tânăr care avea în mână un obiect din lemn și care evita contactul vizual cu polițiștii, comportamentul său fiind unul care a ridicat semne de întrebare.

Alte stiri recente

167 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1263 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.