Primarul Horia Tiseanu consideră că Festivalul “Serbările Toamnei” a fost foarte bine organizat și-i va consulta pe câmpineni cu privire la locația viitoarei ediții

Actualitate (Categoria articolului)

La finalul ședinței din septembrie a Consiliului Local Câmpina, primarul Horia Tiseanu a avut o intervenție legată de Festivalul “Serbările Toamnei” 2019, o manifestare criticată intens de mulți cetățeni pe rețelele de socializare, dar criticată și în presa locală, județeană, națională. A fost un festival cu multe carențe organizatorice, dar se pare că nu le-a văzut nimeni la nivelul administrației locale, de vreme ce primarul municipiului consideră că organizarea a fost foarte bună. 

”Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au ocupat de organizarea Serbărilor Toamnei, a fost o organizare foarte bună, chiar dacă nu s-a găsit o temă. Am propus Comisiei de Cultură ca pentru edițiile viitoare să propună o temă, în fiecare an să fie alta. În rest, organizarea a fost bună, trupele au fost foarte apreciate și încă o dată le mulțumesc celor s-au ocupat de organizarea Serbărilor”, a spus primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, în plenul ședinței Consiliului Local. (video) Și nu l-a contrazis nimeni, în ciuda tuturor problemelor, unele semnalate și de noi, care au existat la această ediție. Poate cea mai slabă ediție din câte au existat până acum.
În privința viitoarei locații a Festivalului “Serbările Toamnei”, primarul a afirmat că va organiza o consultare publică, îi va întreba pe cetățeni (online) unde doresc să fie amplasată scena pentru spectacole, ce artiști să fie invitați și ”să se pronunțe câmpinenii inclusiv dacă mai vor mici sau nu”...

4573 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marcel 08.10.2019 18:12 Dacă Tiseanu considera ca totul a fost foarte bine la acest bâlci de peste 1,5 miliarde lei vechi din banii noștri, la ce draq ne mai întreabă asupra locației?! Chiar nu înțelegi ca nu mai vrem deloc! 😤 Dar poate de la anul o sa scăpăm de acest individ de la conducerea primăriei 🙏🙏🙏

Actualitate

1412 vizualizari
11 nov. 2019 11:34

Rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale 2019 în județul Prahova

330.787 alegători au votat duminică în jduețul Prahova, 292.139 dintre ei pe liste permanente, 36.573 pe liste suplimentare și 2.075 prin intermediul urnei mobile. În total au fost 325.309 voturi valabil exprimate și 5.478 voturi nule. Prezența la vot - 50,49%.

1669 vizualizari
11 nov. 2019 09:02

Vot Diaspora. Românii din străinătate l-au preferat pe Iohannis. Dan Barna pe locul doi, Theodor Paleologu al treilea

675.348 de români din străinătate au votat la primul tur al alegerilor prezidențiale, 650.159 dintre ei mergând la urne, iar 25.189 votând prin corespondență. Cele mai multe voturi din Diaspora s-au înregistrat în Italia - 129.711, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord - 119.478, Germania - 101.840, Spania - 89.085, Republica Moldova - 43.307, SUA - 10.722.

Alte stiri recente

2785 vizualizari
10 nov. 2019 12:50

Liga A Prahova, etapa a 13-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul meci al etapei a 13-a din Liga A Prahova, la fotbal. Runda a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. În cele 7 meciuri disputate, s-au înregistrat 4 victorii ale gazdelor și 3 ale oaspeților, marcându-se 35 de goluri. În cazul partidei de la Breaza, unde oaspțșeii, CS Mănești Coada Izvorului, a anunțat că nu se va prezenta, aproape cert victoria va reveni brezenilor cu 3-0, la ”masa verde”, dacă nu vom asista la retragerea echipei din Coada Izvorului din campionat, iar dacă acest lucru se concretizează înainte de finalul turului, toate rezultatele acestei echipe vor fi anulate.

2201 vizualizari
09 nov. 2019 23:40

Școala din Poiana Câmpina, la ceas aniversar. Întâlnire emoționantă a cadrelor didactice și elevilor de ieri și de azi

Este greu de descris în cuvinte ce a însemnat, anul acesta, aniversarea Școlii Gimnaziale "Învățător Ion Mateescu" din comuna Poiana Câmpina. Au fost câteva ore de emoție copleșitoare, au fost și zâmbete, au fost și lacrimi. Lacrimile revederii pentru fostele cadre didactice care și-au desfășurat aici ani întregi de activitate, lacrimile tristeții pentru cei care nu mai sunt, dar care au pus o cărămidă la temelia învățământului din Poiana Câmpina. Școala “Învățător Ion Mateescu” este inima comunității locale, este locul de unde pleci pentru a-ți construi o viață, este locul unde te întorci pentru a-ți retrăi copilăria, tinerețea, cariera, în unele cazuri.