Primarul Horia Tiseanu consideră că Festivalul “Serbările Toamnei” a fost foarte bine organizat și-i va consulta pe câmpineni cu privire la locația viitoarei ediții

Actualitate (Categoria articolului)

La finalul ședinței din septembrie a Consiliului Local Câmpina, primarul Horia Tiseanu a avut o intervenție legată de Festivalul “Serbările Toamnei” 2019, o manifestare criticată intens de mulți cetățeni pe rețelele de socializare, dar criticată și în presa locală, județeană, națională. A fost un festival cu multe carențe organizatorice, dar se pare că nu le-a văzut nimeni la nivelul administrației locale, de vreme ce primarul municipiului consideră că organizarea a fost foarte bună. 

”Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au ocupat de organizarea Serbărilor Toamnei, a fost o organizare foarte bună, chiar dacă nu s-a găsit o temă. Am propus Comisiei de Cultură ca pentru edițiile viitoare să propună o temă, în fiecare an să fie alta. În rest, organizarea a fost bună, trupele au fost foarte apreciate și încă o dată le mulțumesc celor s-au ocupat de organizarea Serbărilor”, a spus primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, în plenul ședinței Consiliului Local. (video) Și nu l-a contrazis nimeni, în ciuda tuturor problemelor, unele semnalate și de noi, care au existat la această ediție. Poate cea mai slabă ediție din câte au existat până acum.
În privința viitoarei locații a Festivalului “Serbările Toamnei”, primarul a afirmat că va organiza o consultare publică, îi va întreba pe cetățeni (online) unde doresc să fie amplasată scena pentru spectacole, ce artiști să fie invitați și ”să se pronunțe câmpinenii inclusiv dacă mai vor mici sau nu”...

4897 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marcel 08.10.2019 18:12 Dacă Tiseanu considera ca totul a fost foarte bine la acest bâlci de peste 1,5 miliarde lei vechi din banii noștri, la ce draq ne mai întreabă asupra locației?! Chiar nu înțelegi ca nu mai vrem deloc! 😤 Dar poate de la anul o sa scăpăm de acest individ de la conducerea primăriei 🙏🙏🙏

Actualitate

2483 vizualizari
02 aug. 2020 19:55

Cum explică reprezentanții Ocolului Silvic imaginile dezolante de la Podul cu Tei, din Câmpina

Podul cu Tei, de la marginea municipiului Câmpina, spre Șotrile, a fost una dintre zonele de agrement cele mai frumoase din jurul localității. Mai ales în perioada de înflorire a teiului, mulți, foarte mulți câmpineni, dar și oameni din alte localități veneau aici pentru aerul extrem de curat și pentru a savura parfumul plăcut al florilor de tei. Această zonă făcea parte, cândva, din parcul Castelului Voila, construit de prințul Dimitrie Barbu Știrbei, iar aici, la Podul cu Tei, se organizau petreceri populare la diferite sărbători.

1860 vizualizari
02 aug. 2020 15:44

Amenzi de până la 10.000 lei pentru nerespectarea programului impus teraselor și sălilor de jocuri de noroc

Începând din seara zilei de duminică, 2 august, intră în vigoare prevederile Hotărârii nr. 38 din 1 august 2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, care reglementează limitarea programului de lucru cu publicul pentru operatorii economici care desfășoară activități de jocuri de noroc sau terase, cluburi, baruri.

Alte stiri recente

875 vizualizari
03 aug. 2020 07:24

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1710 vizualizari
02 aug. 2020 20:21

Ioan Adrian Pițigoi este candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al municipiului Câmpina

3 comentarii

Partidul Mișcarea Populară l-a desemnat pe Ioan Adrian Pițigoi să intre în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Ioan Adrian Pițigoi are 42 de ani, timp de două mandate a fost consilier local, iar din 2016 până în prezent este viceprimarul municipiului Câmpina. Din punct de vedere politic, este președintele Organizației PMP Câmpina, dar și secretar executiv la nivel național al aceleiași formațiuni politice.