Accident la Câmpina. Un taxi a fost acroşat şi a intrat frontal într-un copac

Actualitate (Categoria articolului)

Astăzi (luni, 5 iunie), în jurul orei 13.40, în Câmpina, la intersecţia Bulevardului Carol I cu Strada Sg. Maj. Erou Grigore Nicolae,a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate două autoturisme.

Autoturismul marca Volvo, cu numărul de înmatriculare CJ-69-BGR, a ieşit de pe Strada Sg. Maj. Erou Grigore Nicolae şi a avansat pe prima bandă a Bulevardului Carol I. Conducătorul auto le-a declarat poliţiştilor că nu s-a putut asigura deoarece a avut vizibilitatea redusă din cauza unei ambulanţe staţionate în apropierea intersecției. Cert este că, ieşind prea mult în Bulevardul Carol I, autoturismul Volvo a acroşat un autoturism Dacia Sandero, cu numărul de înmatriculare PH-05-PEC, taxi înregistrat la Poiana Câmpina. În urma acroşajului, Dacia a intrat frontal într-un copac. Din cele patru persoane aflate în cele două autoturisme, una singură a fost rănită uşor, pasagerul din taxi. La faţa locului s-au aflat agenți de la Poliţia Rutieră, Poliţia Locală şi două echipaje de pompieri, care au asigurat zona.

12573 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

196 vizualizari
03 mar. 2024 09:36

"Ne considerăm mințiți" în privința respectării legalității la adoptarea bugetului local al Câmpinei

A fost sau nu adoptat legal bugetul municipiului Câmpina? Aceasta este întrebarea și răspunsul ar trebui să fie afirmativ de vreme ce bugetul a avut toate avizele de legalitate. Numai că, două ședințe la rând, în plenul Consiliului Local s-a ridicat problema încălcării unui articol din Legea Finanțelor Publice Locale.

239 vizualizari
03 mar. 2024 09:05

Primim de la cititori. Mizeria dintr-o stație de taxiuri, din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse joi dimineață în stația de taxiuri din apropierea stației de carburanți OMV.

Alte stiri recente

1212 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

135 vizualizari
03 mar. 2024 12:24

Baschetbalistele de la CS Câmpina, locul 8 la turneul final sub 15 ani

Calificate la turneul final, fetele de la echipa de baschet juniori sub 15 ani a CS Câmpina au participat în aceste zile la competiția găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria.