Societatea Voipan Câmpina angajează operator introducere, validare și prelucrare date și gestionar

Joburi (Categoria articolului)

Societatea Voipan SIL SRL Câmpina anunță că angajează următoarele categorii de personal:

Operator introducere, validare și prelucrare date
Cerințe - studii medii/superioare, experiența constituie un avantaj, disponibilitate pentru lucru în progrm de două schimburi, foarte bune abilități de organizare și planificare, persoană organizată, atentă la detalii, responsabilă, bune cunoștințe de operare PC (Word, Excel).
Atribuții - introducere documentele primare (comenzi, facturi, vize) în sistemul de operare și arhivarea lor, verifică și ține evidența stocurilor, preia telefonic comenzi de la clienți, păstrează relația cu departamentul financiar-contabil și departamentul vânzări.
Se oferă - salariu atractiv, tichete de masă, tichete cadou (Paște, Crăciun etc).

Gestionar
Cerințe - studii medii, experiență într-o poziție similară minim doi ani, cunoștințe contabilitate primară, persoană organizată, responsabilă pentru acțiunile sale, bun comunicator, sociabilitate, flexibilitate, punctualitate, atenție distributivă, capacitate de organizare.
Responsabilități - întocmirea documentelor de evidență a recepțiilor și livrărilor cantitative / calitative de marfă în / din gestiune, asigurarea evidenței stocurilor de produse, avizarea documentelor care confirmă efectuarea recepțiilor și livrărilor de marfă în și din gestiune, organizarea manipulării mărfurilor prin indicarea sortimentului de mărfuri, cantitatea și destinația acestora personalului manipulant, pregătirea mărfurilor pentru transport.
Se oferă - salariu atractiv, tichete de masă.

Pentru oricare dintre cele două posturi puteți transmite CV-urile pe adresa de e-mail: resurse.umane.voipan@gmail.com sau pe whatsapp, la numărul de telefon 0748.035.330.

2839 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Alte stiri recente

1263 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.

2124 vizualizari
23 ian. 2022 13:16

După argint la monobob, Georgeta Popescu a obținut o nouă medalie la Mondialele de la Innsbruck - bronz la bob două persoane

Câmpineanca Georgeta Popescu a urcat pe podiumul de premiere și în cea de-a doua zi a Campionatului Mondial de Bob, care s-a desfășurat la Innsbruck, în Austria. Alături de Antonia Sârbu, Georgeta Popescu a ocupat locul al treilea în proba de bob două persoane, la categoria sub 23 de ani.