Societatea Voipan Câmpina angajează operator introducere, validare și prelucrare date și gestionar

Joburi (Categoria articolului)

Societatea Voipan SIL SRL Câmpina anunță că angajează următoarele categorii de personal:

Operator introducere, validare și prelucrare date
Cerințe - studii medii/superioare, experiența constituie un avantaj, disponibilitate pentru lucru în progrm de două schimburi, foarte bune abilități de organizare și planificare, persoană organizată, atentă la detalii, responsabilă, bune cunoștințe de operare PC (Word, Excel).
Atribuții - introducere documentele primare (comenzi, facturi, vize) în sistemul de operare și arhivarea lor, verifică și ține evidența stocurilor, preia telefonic comenzi de la clienți, păstrează relația cu departamentul financiar-contabil și departamentul vânzări.
Se oferă - salariu atractiv, tichete de masă, tichete cadou (Paște, Crăciun etc).

Gestionar
Cerințe - studii medii, experiență într-o poziție similară minim doi ani, cunoștințe contabilitate primară, persoană organizată, responsabilă pentru acțiunile sale, bun comunicator, sociabilitate, flexibilitate, punctualitate, atenție distributivă, capacitate de organizare.
Responsabilități - întocmirea documentelor de evidență a recepțiilor și livrărilor cantitative / calitative de marfă în / din gestiune, asigurarea evidenței stocurilor de produse, avizarea documentelor care confirmă efectuarea recepțiilor și livrărilor de marfă în și din gestiune, organizarea manipulării mărfurilor prin indicarea sortimentului de mărfuri, cantitatea și destinația acestora personalului manipulant, pregătirea mărfurilor pentru transport.
Se oferă - salariu atractiv, tichete de masă.

Pentru oricare dintre cele două posturi puteți transmite CV-urile pe adresa de e-mail: resurse.umane.voipan@gmail.com sau pe whatsapp, la numărul de telefon 0748.035.330.

4461 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Joburi

1750 vizualizari
01 apr. 2024 20:37

Societate comercială din Câmpina angajează tehnician sisteme de securitate și GPS

Societate comercială din Câmpina angajează tehnician sisteme de securitate și GPS.

2115 vizualizari
29 mar. 2024 21:03

Companie din Câmpina angajează specialist în achiziții

Companie care activează în domeniul lucrărilor de iluminat și instalații electrice, furnizare de materiale electrice, caută un coleg nou care să facă parte din echipa sa.

Alte stiri recente

63 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

329 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.