Micuțele handbaliste de la CS Câmpina au participat la Cupa ”1 Decembrie”

Sport (Categoria articolului)

În organizarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Prahova și Asociației Județene de Handbal Prahova, duminică, 28 noiembrie 2021, s-a desfășurat la sala ”Tel George Junior” din Ploiești Cupa ”1 Decembrie” la minihandbal. 

La acestă competiție au participat opt echipe de fete și patru de băieți, în total peste 250 de copii. De la CS Câmpina a participat grupa fetelor născute în anii 2012 - 2013, pregătite de profesor Denisa Toma.
În competiția feminină, unde a participat și CS Câmpina, au mai participat Dunărea Giurgiu, Rapid București, Gloria Buzău, CSM Ploiești, CSO Breaza, Olimpic Mizil și CS ISports Ploiești.
Echipa pregătită de Denisa Toma a avut următoarea componență: Raluca Duță, Carla Enescu, Ilinca Neagu, Teodora Ungureanu, Sofia Firiceanu, Sonia Olteanu, Karina Broșteanu, Andreea Achim, Daria Tudorache, Antonia Toporaș, Alexandra Frâncu, Daria Ioniță, Ania Brătoiu, Timeea Popa, Ilinca Bocioacă, Mara Apetre, Sabina Drăgan.
Fiind o competiție de minihandbal, nu s-au contabilizat golurile, toți copiii fiind câștigători și primind din partea organizatorilor cupe, diplome, medalii și mingi.

3158 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

620 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

1720 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

Alte stiri recente

227 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

245 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.