CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Micuțele handbaliste de la CS Câmpina au participat la Cupa ”1 Decembrie”

- Sport -

Micuțele handbaliste de la CS Câmpina au participat la Cupa ”1 Decembrie”

În organizarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Prahova și Asociației Județene de Handbal Prahova, duminică, 28 noiembrie 2021, s-a desfășurat la sala ”Tel George Junior” din Ploiești Cupa ”1 Decembrie” la minihandbal. 

La acestă competiție au participat opt echipe de fete și patru de băieți, în total peste 250 de copii. De la CS Câmpina a participat grupa fetelor născute în anii 2012 - 2013, pregătite de profesor Denisa Toma.
În competiția feminină, unde a participat și CS Câmpina, au mai participat Dunărea Giurgiu, Rapid București, Gloria Buzău, CSM Ploiești, CSO Breaza, Olimpic Mizil și CS ISports Ploiești.
Echipa pregătită de Denisa Toma a avut următoarea componență: Raluca Duță, Carla Enescu, Ilinca Neagu, Teodora Ungureanu, Sofia Firiceanu, Sonia Olteanu, Karina Broșteanu, Andreea Achim, Daria Tudorache, Antonia Toporaș, Alexandra Frâncu, Daria Ioniță, Ania Brătoiu, Timeea Popa, Ilinca Bocioacă, Mara Apetre, Sabina Drăgan.
Fiind o competiție de minihandbal, nu s-au contabilizat golurile, toți copiii fiind câștigători și primind din partea organizatorilor cupe, diplome, medalii și mingi.


28 Nov 2021 22:01 3357 vizualizari


Comentarii


380 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
528 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
562 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
818 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV